neden bu kadar isteniyor anlamadım bizim ligde yapacağı şey bol bol orta kesmek onun dışında boş transferligin içinden nasıl geçer baya merak ediyorum ama bence gereksiz
Alanya bile kanat aldi bi biz alamadik...Ohaa 28 yaşındaymış ben 32 falan saniyordum
musluman degilim ama INSALLAHAklima nedense Traore’nin Keremi tokatladigi bir kare geliyor.![]()
Herif harbiden bunun gerçek versiyonu insan azmani ama bu ligde her hareketinde omuz çarpmasında faul çalarlartraore gelirse gs soyunma odası temsili
bu kadroyu sivas ayazında maça çıkaramazsınMuslera
Boey - Nelsson - Bardakci - Kazim
Torreira - Oliviera
Adama - Yunus - Mertens
Icardi
Yaw adama traore premier ligde İspanya'da orda iki adamı bırak birde yardıma gelen orta saha ile 3 adami eksiltip asist yapıyo kim kapatcak orayı rossierle necip mi ahahahaŞaka bi yana Boey-Adama aynı kanatta olmaz rakip alan kapattığı an tıkanır orası ikisi de beyniyle değil atletizmiyle oynayan oyuncular.Yunus'un önüne transfer yapmayı saçma buluyorum.

İlk 11'de 8 içinde olamıyor ama kulübeye yani yedeklere alabiliyorsun rotasyonunu ve yedek kaliteni geliştiriyor gibi. Yedekte Kaan'a 1.5 vereceğine bu çocuğa 400-500 vereceksin gibi.Beyler u21 olayını kısaca anlatabilir misiniz? Oyuncu 21 yaş altı olursa ilk 11'e 3 yerli kontenjanı icinde mi oynatiliyor? Yoksa genel yabancı kontenjanı harici yazılmasına mi hak tanınıyor?