Olursa içime sinmeyen tek transfer James olur.
Alex Texieria'yı hatırlatıyor bana.
yeni halland diyolarross isminde bir topçunun kötü olmasına imkan yok kardeşinide alak
2021de premier ligde 6 gol 9 asist yapmıs.pek yatıyor gibi görünmüyorOlursa içime sinmeyen tek transfer James olur.
Saçmalamayalım lütfenKiralık bile olsa James istemiyorum ya. Takımı bozacak gibi bir his var kalitesi tartışılmaz olsa da
Olursa içime sinmeyen tek transfer James olur.
Mohamedden umutluyum topu zor da olsa çizgiden geçirmişti arenadaAbi insallah Belhanda olmasa da oğlunu bu kulübe kaptan yapacağız...
Şöyle bişey var Boey ve Adama Traore gibi 2 tane insan azmanı kanat oyuncusunu önlü arkalı durdurabilmek için bizim Nou Camp deplasmanında yaptığımız gibi işini gücünü bırakıp defansın sol tarafını kapatması lazım rakibinBoey Adama kanadı IQ'su düşük bir kanat olur. Ama otoban yaparlar rakipleri
Kolay gelsin üstatBen fena oldum bi lavobaya gidiyorum
Elbette City veya Barça'da oynar ama neden şu an adı bizimle geçiyor onu anlatmaya çalıştım.Tercihleri doğru olsa city de oynar hocam. Süper lig için fazla bir oyuncu.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben fena oldum bi lavobaya gidiyorum
Hocam James dediğimiz adam Porto-Monaco-Real-Bayern yapmış adam.Teixeira ise Ukrayna dışına çıkmamış leş topçu..Olursa içime sinmeyen tek transfer James olur.