Mert Erdaloglu
10 Numara!
James dedigin herif 6 ay kendine gelemez arap liginden geliyor.
ilk maçında özel pankart açmıştılar kale arkasında. gönlünü alırlar ilerdeki maçlardaizlerken kalbim kırıldı. İlk maçında telafi edilip tezahürat yapılmalı yaw.
Valla böyle olursa harika transfer olur. Kimse adamın taşıdığı toplarla kaç gole etki ettiğine bakmıyor. Kaç gol atmış ona bakıyor. Golü atacak adam geldi zaten ona topu taşıyacak olan buson senesi muhtemelen torreira gibi bonservisiyle istiyoruz
Keita'nın farkı ceza sahası işlerini, son vuruşları Traore'ye göre çok çok daha iyi yapmasıKeita'nın g.tü biraz daha büyük olanı
Bu ligde iş yapar.
Adamanın wolvesda 4 sezonda attığı gol sayısı 12 gerçekten ihtiyacımız olan topçu profili bu mu?
Sence bu transferin olması için luyindama mı gitmesi gerekiyor?Luyiiiii gitmedi mi hala![]()
U21 kuralı dahilinde stoper transferi bitti. Sol bek üzerine yoğunlaşıldı.
-Cago
ay inşallahh. Çok üzülüyorum böyle oldu mu.ilk maçında özel pankart açmıştılar kale arkasında. gönlünü alırlar ilerdeki maçlarda
Laaan biz alsaydikFulham forması giyen Ivan Cavaleiro, 1 yıllığına kiralık olarak Alanyaspor’da. Şehre gelen kanat oyuncusunun transferi kısa süre içinde açıklanacak. Cavaleiro için bugüne kadar 40 milyon Euro bonservis ödendi. (@yakupcinar)
lan traoremiz olacak lan inanamıyorum fifa ultimate has adamımdı keşke bizim olsa diye iç geçiriyordum hep
Ortaligi yikmak üzereyim