GSCimbom
Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv
Emre Altun

Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv Sayfa 114

Emre Altun ·

Cevap
3,3K
Okunma
154,5K
Sayfa
114/165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Premier ligteki 4 sezonda attığı gol sayısı 50 olsa yanına yaklaşamazsın.

Çaresiz kalan Barca adamı kiralayıp çare olmasını bekledi hala burun kıvıranlar var.

Çıtkırıldım hücum hattımıza fiziki güç katacak düşük iq adam lazım bunun ünlüsü yıldız olanı da Adama Traore
Burada bazı arkadaşların yazdığının aksine defansif katkısı, geriye dönüşleri de iyi sayılacak seviyede birisi Traore. Hızını ve fiziğini takım kontra yerken çok iyi kullanıyor. Bu nedenle de Wolves üçlü oynarken kanat bek olarak bayağı bir süre aldı

Kosacak adam cok bize inceci lazim kerem kosuyorda noluyor kosan adam lazimsa berkan verelim

Aynen öyle bize teknik futbolcu lazım kalas değil. Pva kalas, Berkan kalas, Kerem bu sene kalas, Seferovic kalas vs. James geçmişte yıldızlaştığı dünya kupasındaki oyunundan 2-3 enstantane verse yeter, tabi iyi bir maaşa gelecekse hayır demem.

Geçen seneki takım olsa isteyebilirdim Jamesi o profilde biri yoktu ama bu sezon gerçekten gerek yok..Mertens o işi layığıyla yapıyor .. Hepsini geçtim adam sağlam da değil bir ton sakatlık geçmişi var..

Premier ligteki 4 sezonda attığı gol sayısı 50 olsa yanına yaklaşamazsın.

Çaresiz kalan Barca adamı kiralayıp çare olmasını bekledi hala burun kıvıranlar var.

Çıtkırıldım hücum hattımıza fiziki güç katacak düşük iq adam lazım bunun ünlüsü yıldız olanı da Adama Traore

Zenci olunca şeyi büyük İQ sü düşük önyargısı neden :)

Belki adama çok akıllıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt