GSCimbom
Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv
Emre Altun

Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv Sayfa 125

Emre Altun ·

Cevap
3,3K
Okunma
154,3K
Sayfa
125/165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye rezil olayım renktaş en son ki açıklama böyleydi hatta baya yangın yeri olmuştu aklımda böyle kalmış sen düzelttin doğrusunu öğrenmiş oldum teşekkür ediyorum. Yanlışı düzeltmek ayıp değil ya da rezil etmek değildir.
Hayır böyle değildi mal haber ajansları ve mal twitter hesapları yanlış anlayıp yanlış paylaştılar. Sonra federasyon da açıklama yapmak zorunda kaldı. O araları takip edemedin sanırım hocam

Adamanın sözleşmesi sene sonu bitiyo bonservis istiyolardır muhtemelen
Aynen öyle ve şöle ki tek ocak transferinde satma şansları kalıyor ki onda da bonservis 2-3 milyondan fazla alamayacaklarını biliyorlar çünkü adama traore bu sezon sözleşmesini uzatma gibi bir ışık yok.
Ya şimdiden 7-8 bişeyler koparmanın derdindeler yada ocakta birilerine imza atar ve yazı bekler 5 kuruş kazanamazlar.

Vallahi 7'ye salarlar adama da tamam lan derse gözüm kapalı veririm o parayı.

En akla yatkın kadro bu. Ama bu kadroda Boey yerini Dübuş alır. Adama tüm kanadı kontrol eder, Dübuş da Torreira'yla beraber merkezi doldurur. Hücumda 2-3-5 gibi diziliriz çizgilerde Kazım, Adama, en uçta Icardi, arkasında solda Mertens, sağda Yunus, arkalarında Sergio-Torreira-Dubois şeklinde.
Boey formda diye kesemedim. Bir yandan da forma rekabeti iyi olur. Geçen sene kıvranıyorduk yedekten girecek adam yok diye. Şimdi bol alternatif oldu. Bir tık 3 yerli kuralı işimizi baya bozuyor. Onda da çok farklı formasyonlar ortaya çıkıyor.
meksikalı sol bek de vardı
ona yer kalmadı motzcum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt