Net şampiyonluk hamlesidir net , İcardiyi, Mertensi, Sergioyu çok rahatlatır çokk, öyle cümbür cemeat üzerimize gelemezler, en az 3 kişi başında beklerKulübüne 3-5 bişey verilip Traore alınmalıdır. Bu adam takımın çehresini tamamen değiştirir.
camposların OMAAAAAAAAAAAAARomar omar omar camposss
campos ccampos omar campos heyyy
Yunus zaten şu an merkezde oynuyor. Antep maçını açıp bi daha izleyin.Ben anlamadım adama gelirse yunus solda mı oynayacak?biz kerem'in yerine birini istemiyor muyduk
Ya da yunus daha mı merkezde oynayacak ki
Ne basarisindan bahsediyorsun sen yam her haber cikani paylasiyor tutmayinca siliyor.Yaz ayından beri herif gayet başarılıydı o zaman kolpacıları ve yalancı duyumcuları paylaşmıyorsak Haluklar başrolde oynarlar.
TFF açıklamasını hiç görmemiştim baya yangın olunca arada kaynamış şu an düzeltmen iyi oldu ona göre hesap kitap yaparım.Hayır böyle değildi mal haber ajansları ve mal twitter hesapları yanlış anlayıp yanlış paylaştılar. Sonra federasyon da açıklama yapmak zorunda kaldı. O araları takip edemedin sanırım hocam
kesinlikle, bu arada şampiyonluk yarışı yerine küme düşme yarışını tercih eden renkdaşlarımıza selamlar.Icardi, Adama gibi oyuncular yerine cicaldau, morutan gibi genç oyuncuları tercih ederim.
Nevzat daha 2 gün önce Kaan Ayhan Galatasaray'da dedi hatta Kasımpaşa maçında 11'de olacak dahi dedi o da mı kolpacı oluyor kulüp hariç kimseye güvenilmez o zaman kimse haber paylaşmasın.Ne basarisindan bahsediyorsun sen yam her haber cikani paylasiyor tutmayinca siliyor.
Cicaldau dan 1mil para alicaktik yersen.
Adama gelsin de kim nerede oynarsa oynasın yav.Ben anlamadım adama gelirse yunus solda mı oynayacak?biz kerem'in yerine birini istemiyor muyduk
Ya da yunus daha mı merkezde oynayacak ki
aynısı bize yapılıyor maleseferden başkan krizi fırsata çevirip kazıklamış herifleri. maddi sıkıntıları var belli ki
Kırmızı karttan sonra oraya geçmişti diye biliyorum, teşekkürler renktas demek ki oynayabilirmişYunus zaten şu an merkezde oynuyor. Antep maçını açıp bi daha izleyin.