Mesut Aslan
Kırmızı Üye
Bu kadar yabancıyı napıcaz diyen arkadaşlar. Mertens -Oliviera yada başkası çıktığında yerine çöp yerliler girmesin diye alınması gerekiyor.
Sahada.bu kadar topcuyu nerde oynatcaz
nerde yapılıyoraynısı bize yapılıyor malesef
Bak arttı olarak şu Traure gelsin, ezer geçeriz, döner üzerlerinde tepiniriz, ne başkanları kalır ne hocaları ne stadları kalır, o kadar iddalı söylüyorum. Yeterki takım forda istim üzerinde olsunYa bir Antu yaptım da, Bayern'i falan Allah korusun Fb'den, öyle anladımTraore boş adammış, ligde kimse onları ezemezmiş, Pedro hem Icardi'den hem de James'ten falan iyiymiş vs
![]()
Yok. Kim geldi ki mutlu olayim knk? Jamese mi@Sami Karakoç mutlumusun
Allah'ım gol!WinnerLions
@WinnerLions
·
13d
SON DAKİKA Yabancı basına göre Chelsea, Fatih Terim ile görüşüyor.
https://twitter.com/WinnerLions/status/1567459951525695490/photo/1
adamaYok. Kim geldi ki mutlu olayim knk? Jamese mi
trabzon kouassi
bizim kaplar da gelecektir
Azteklerden sol bek Vikinglerden stoper bakalım sıra hangi uygarlıkta?meksikalı sol bek de vardı
Nevzat kolpacinin krali zatenNevzat daha 2 gün önce Kaan Ayhan Galatasaray'da dedi hatta Kasımpaşa maçında 11'de olacak dahi dedi o da mı kolpacı oluyor kulüp hariç kimseye güvenilmez o zaman kimse haber paylaşmasın.
Maçın başından itibaren sağ iç gibi oynadı. Kerem daha çizgiye kaydı. 10 kişi kalınca iş daha da çığrından çıktı zatenKırmızı karttan sonra oraya geçmişti diye biliyorum, teşekkürler renktas demek ki oynayabilirmiş
Tutarlar valla geçmiş olsunAllah'ım gol!
Son hali bu bir topu rakibin üstünden atmaya çalışması var kahkaha attım ayaklar kalkmıyor artık
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi