Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Traore olmadi o zaman ama rashica de cok iyi bremen de neler yapmisti

1662561460176.webp

1662561479205.webp

Pedro kötü oyuncu değil, Jamesin şuanki halinden iyi diyebiliriz ama gelmeden kıyaslama yapmak yanlış olur. Traore tam Türkiye için futbola başlamış gibi. Geldiğinde çok acayip bir manzara ortaya cikabilir
James'in şu anki hali ile kıyas için lige çıkmasını beklemek en sağlıklısı, James azıcık istese yeterli :) Ha bu arada, bence gereksiz bir transfer. Traore en büyük öncelik olsa keşke

James yeteneklerine ihanet eden bir adam. Kafada futbolu erken bıraktı. İşine saygısı yok.

28 yaşındayken bir Twitch yayınında oyun oynarken haftaya Everton'un kiminle oynayacağını bilmiyorum merakta etmiyorum falan filan diye açıklamalar yapıyordu. Şu an yana yakıla gelme isteği tamamen Dünya Kupasına son kez gitmek istemesi diye düşünüyorum. Gelip 2-3 ay maç eksiğini kapatacak sonrası derin bir sessizlik. Burada araplara göre daha görünür olacağından dolayı istiyor.

Rashica çok iyi futbolcudur. Ama en verimli olduğu bölge direk olarak Yunus’un oynadığı yer. Ben, sol tarafta daha güçlü olabilecek bir oyuncu bekliyordum.

adama diye uyutup milleti arkada wonderkid bitirmek şaka mı

büyüksün erden timur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt