Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Biz başkalarına benzemeyiz bizim savaşımız farklı bizim savaşımız haklıya saldıranlarla 3-5 kulağımıza üfleyenlerle işimiz yok."

1694030758598.webp

Gökhan Dinç: "O yayının son anlarında önemli kişilerden birinden mesaj gelmişti mesajda Ndombele sağlık raporlarının olumsuz rapor geldiğini transferin iptal olup düşünülmediği yazılmıştı bende bunu ilettim. Kusura bakmayın diyerek bunu hepinize borç bilirim hepinizi yanılttım."

Gökhan Dinç: "Ndombele'nin yakın arkadaşları ile konuştum. 'Ndombele, şu an hiç olmadığı kadar fit' diyorlar"

Haluk Yürekli: "Angelino gündemden düştü mucizelere kaldı demiştim bunda hatalıydık çıktık hatamızı kabul ettik."

Haaaadiiiii orrrrdaaaaaaan Gökhaaan Diiiiiinçççç

"40 M luğu 15 M na bitirmyee çalışıyorlar"dan
"Durun bakalım oynamadan Vecino'yu değerlendirmeyin" lerden
"40 gündür bekleyen adam Ndombeleydi" ye geldin...

yav...niye bu adamların alayı böyle...

Serdar Kelleci'de "Özellikle katıldım maç önünden basın toplantısına , bilerek isim vererek hocaya sordum...sayemde "edasına bürünüyor falan....

bırakın bu işleri - yönetimsel konular,TFF konuları , Ali Koç falan haber sınırınız olsun - transfere bulaşmayın bırakın ya

Cok manyak kadro kurduk beyler, sahada uyum saglanirsa seksi oyunumuza bayilabilirim, oksijen maske ile maclari izleyecem

Gökhan Dinç: "Vecino transferini yanılmıyorsam ilk ben söylemiştim, Vecino transferini söyledikten sonra tüm Türkiye konuşmaya başladı sonrasında büyük operasyon başladı Vecino çöp, bu adam kim, nerden buldular gibi şeyler yazılmaya başladı. Oyun büyük diye boşuna demedik."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt