Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ohaaa sosyal medyada bazı sayfalar fb'nin eline geçmiş durumda diyor

Haluk Yürekli: "Siz kimsiniz önce kimliğinizle ortaya çıkın Galatasaray'a operasyon çeken insanlarsınız."

15 yaşındaki bebeler twit atti diye ne yapak şimdi,haluklari dinliyosan hatalisiindir zaten

Zaha-Icardi-Ziyech
KDB-Torreira-Ndombi
Ang-Nels-Sanchez-Boey
———Muslera———

CL su sekil nasil olur

Bunu görmek isterim kagit üzeri müthis

——Zaha-Icardi-Ziyech——
Angel-Torreira-Ndombele-Boey
—Abdül-Nelsson-Sanchez—
—————Muslera—————

haluck çok güzel konuştu duygulanıp ağladım :uhu:

Haluk Yürekli: "Öyle hesapların arkasına saklanmak yok Kahraman efendi, Halil efendi, Sezgin efendi."

Haluk Yürekli: "Bugün güzelleme yapıyorsunuz 30 m euro ile 250 m euro takım yaptı diye 2 gün önce neredeydiniz."

şu an haluck;

haluck2.webp

Haluk Yürekli: "O gece Vecino istemiyoruz 17 yaşındaki zibininin peşinden nasıl binlerce insan gitti."
kötü mü oldu anlamadım ki? vecino mu gelsin istiyordu bunlar, o taga destek vermedik falan diyorlar. tweetler sayesinde ndombele geldi işte. o sırada küfür vs edenler ayrı ama orada tweet atanların çoğu provakatör falan değildi, gerçek Galatasaray taraftarıydı

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haluk Yürekli: "Vecino için 250 bin tweet atılmış bu mu sizin Galatasaraylılığınız gelip Vecino imza atsaydı ne olacaktı bunu parayla yaptıranlar var birilerinin kucağına oturanlar var."

ohaaa sosyal medyada bazı sayfalar fb'nin eline geçmiş durumda diyor

Tivitter savaşlarına - yani kendilerinin para kazandıkları ortamın kavgasına kulüp ve isimleri alet etmekteler.

ne futbolla - ne galatasarayla - nede gs taraftarını düşündükleri için var bu..

şu atarı tamamen ama tamamen o günkü yayındaki izleyici tepkisini extrem yerlere bağlamak.

Ulan o değil de biraz özet, video falan izledim bugün

Bellingham bildiğin Zidane gibi oynuyor Real'de. #5 de giyiyor zaten

Adaptasyon periyodu birkaç saniye sürmüş takımın lideri olmuş saha içinde

Top Class bir adam sahaya çıktığında anında etki ediyor. Bize ancak mental sıkıntılı yıldızlar düştüğü için bir süreç alıyor, o sebeple biz pek alışık değiliz bu duruma.

Aklıma gelen istisnalar Hagi, Ribery, Lincoln ve Keita var. Onlar da böyleydi zart diye oyuna girip ben burdayım demişlerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt