Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.254
- 21.154
- 1.848
Yedek kulübesinde adam olsun diye transfer yapmayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Istersen olabilir bu tur hizmetler.Gün içinde sövmemize vesile olacak konular açılacak mı?
SeverizKazimcan 20
Boey 22
Barış 22
Tete 23
Halil 23
Kerem 24
Nelsson 24
Angelino 26
Ndombele 26
Torreira 27
Zaha 30
Ziyech 30
İcardi 30
Demirbay 30
Sergio 31
Erden timur yaşlı kadro kurdu kanziii
Genç topcuya dusmanlar kanziii
İcardi Zaha Ziyech Mertens i gençken getirebilecektin sanki. Nerden birşey bulsam da vursam çabasıni bir salin artık. Daha düne kadar forvet rotasyonun diagne mo halildi. Su iki senede yapılanları bir çırpıda silip atmayın.
Hatasıyla sevabıyla iyi bir dönem yaşattı bu yönetim bize biraz tadını çıkartın herşeye yangın yangın yeter yaw. Eleştiri elbet olur da elestriyormus gibi yapıp kaos arzulayan çok
Paneli açınca mention at. Ok?Istersen olabilir bu tur hizmetler.
Kebir ali firsat transferi abi,chelsea pesindeozaman olmaz bundan sergenim
fbli ne anlar futboldan
kazimcan'i 1 sekilde gelistirmemiz lazim, özgüveni cok yüksek, sürekli oynayacagi mevki bulunmali onaKazimcan 20
Boey 22
Barış 22
Tete 23
Halil 23
Kerem 24
Nelsson 24
Angelino 26
Ndombele 26
Torreira 27
Zaha 30
Ziyech 30
İcardi 30
Demirbay 30
Sergio 31
Erden timur yaşlı kadro kurdu kanziii
Genç topcuya dusmanlar kanziii
İcardi Zaha Ziyech Mertens i gençken getirebilecektin sanki. Nerden birşey bulsam da vursam çabasıni bir salin artık. Daha düne kadar forvet rotasyonun diagne mo halildi. Su iki senede yapılanları bir çırpıda silip atmayın.
Hatasıyla sevabıyla iyi bir dönem yaşattı bu yönetim bize biraz tadını çıkartın herşeye yangın yangın yeter yaw. Eleştiri elbet olur da elestriyormus gibi yapıp kaos arzulayan çok
Bu iş Ndombele'nin biraz hırsa bindirmesine bakar.Şevki kara karganın topcusunu överken Galatasaray topcusunu umursamaz diye gömmüş. Ndombele gedsona gömünce görecez bu gedsona Patrick viera muamelesi yapanları. Bu arada o gedson denen it o takımda süre alamazken umursamaz yaa dediğiniz adam aynı takımda ne kadar oynamış bakın.Sokayim gedson sevginize
Bize ters yapanın yüzü gülmemiştir. Tarih yine tekerrür edecektir.Ramos, gs sine gelemediği için ağlıyor
![]()
Solbek mevki burası gayette iyi.Angelinho ile rötasyonlu oynayacaklar.Başka yolu yok.Zaha takıma adapte olduğunda Kazım'ın daha fazla süreler alacağına inanıyorum.Angelinho hücumda gerçekten iyi ama savunma kısmında Kazım'ında lütfen hakkını yemeyelim.Ve umalımki fazla süreler alsın.Yoksa seneye biryerlere kiralık gitmeyi canı gönülden ister.kazimcan'i 1 sekilde gelistirmemiz lazim, özgüveni cok yüksek, sürekli oynayacagi mevki bulunmali ona
Günaydın
Bu dış hüçler olmasa ben şuan elondan daha zengindim.
Haluk ve Gökhan beş para etmezler. Dün taraftara hesap soruyorlar hangi sıfatla?
Erden Başkan kendi bile dedi ''beni eleştirebilirsiniz'' diye.