Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndombele 8 numara gibi Torreira'nın partneri olacak kesinlikle. Üçlüye dönülse bile 10 numaraya yakın görevi olacak olan yine Ndombele olmaz. Kariyerinde 1-2 sezon 10'ar maç ön libero oynadı diye sanki 10 numara almışız gibi konuşması kasıtlı bir şeytanlık değilse zırcahillik. Üstelik son yıllardaki pozisyonu da 10 numara olmamış adamın. Adam 6 numara oynamaya bile 10 numara oynamaktan daha yakın bence. Biraz olsun fit ve odaklı hale gelirse Torreira olmadığında 6 numarada onu kullanırım ben.
Orhan Uluca'nın analizini izleyene kadar bende öyle düşünmekteydim lakin analizden sonra Ndombele'nin komple bir 8 numara olduğuna ve bazı mental sıkıntıları hasabiyle 6 no da oynayamayacağına ikna oldum. Savunmayı hiç sevmiyormuş, aklı fikri hücum olan bir cengavermiş.

''Tete ile ilgili hukuk departmanımızla görüştük
Herhangi bir durum söz konusu değil''

''Şarta bağlı opsiyon gerçekleşirse zaten mecbur alacaklar, oradan 30 milyonun biraz üstünde, bonuslar gerçekleşirse 35-37 m civarı gelir bekliyoruz. Gerçekleşmezse ve Aston Villa almak istemezse Zaniolo kadromuza geri katılır, zaten seneye kadromuzu daha da güçlendirmek isteyeceğiz.''

''Yabancı transferini zaten kapattık. Çok iyi bir yerli futbolcu olursa, fırsat transferi dediğimiz transfer yapabiliriz.''

Yav bizde kaos olmayan 1 sezon göster. Bizim icin rutin olan olaylat bunlar
geçen sen olmadı diye hatırlıyorum,ayrıca kaos olunca yönetim dağılması ,yeni seçim,yeni hoca vb ile şampiyonluk gidebilir, ki zaten baya uzun yıllardır biz 2 sene üst üste şampiyon oluyoruz sonra 2 sezon 5inci 6ıncı oluyoruz, sonra yine yeni yönetim yeni hoca vb şampiyonluk,bu bir döngü oldu resmen yıllardır.klüp karışınca 1-2 sene dağılıyoruz maalesef.

edit: eski idman​
27129.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt