Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Derim, ölü gibi takılıyor sahada. Galatasaray'ın beki otoban yapması lazım rakip sahayı.Nelsson'u anladıkta .Boey'e de bunu demezsin ya![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derim, ölü gibi takılıyor sahada. Galatasaray'ın beki otoban yapması lazım rakip sahayı.Nelsson'u anladıkta .Boey'e de bunu demezsin ya![]()
Orhan Uluca'nın analizini izleyene kadar bende öyle düşünmekteydim lakin analizden sonra Ndombele'nin komple bir 8 numara olduğuna ve bazı mental sıkıntıları hasabiyle 6 no da oynayamayacağına ikna oldum. Savunmayı hiç sevmiyormuş, aklı fikri hücum olan bir cengavermiş.Ndombele 8 numara gibi Torreira'nın partneri olacak kesinlikle. Üçlüye dönülse bile 10 numaraya yakın görevi olacak olan yine Ndombele olmaz. Kariyerinde 1-2 sezon 10'ar maç ön libero oynadı diye sanki 10 numara almışız gibi konuşması kasıtlı bir şeytanlık değilse zırcahillik. Üstelik son yıllardaki pozisyonu da 10 numara olmamış adamın. Adam 6 numara oynamaya bile 10 numara oynamaktan daha yakın bence. Biraz olsun fit ve odaklı hale gelirse Torreira olmadığında 6 numarada onu kullanırım ben.
Ziyech varya işte.Melo ve Selçuğu bulduk önlerine birtane Sneijder bulursak yakarız ortalığı
geçen sen olmadı diye hatırlıyorum,ayrıca kaos olunca yönetim dağılması ,yeni seçim,yeni hoca vb ile şampiyonluk gidebilir, ki zaten baya uzun yıllardır biz 2 sene üst üste şampiyon oluyoruz sonra 2 sezon 5inci 6ıncı oluyoruz, sonra yine yeni yönetim yeni hoca vb şampiyonluk,bu bir döngü oldu resmen yıllardır.klüp karışınca 1-2 sene dağılıyoruz maalesef.Yav bizde kaos olmayan 1 sezon göster. Bizim icin rutin olan olaylat bunlar
edit: eski idman
14 ve 15 eylülü bekle''Yabancı transferini zaten kapattık. Çok iyi bir yerli futbolcu olursa, fırsat transferi dediğimiz transfer yapabiliriz.''
Almaya değer bir riskmis. Biraz gereksiz yangın yapmisizDüşündüğümüz gibi Amrabatla anlaşmışız.
Şerefsiz Manchester United.