Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erden baskan söylüyor lakin sofyan olayı bana inandırıcı gelmiyor cünkü Manu temmuz ayından beri almak icin bekletiyor adamı ffp filan derken formul aradılar sürekli

yanı biz cok daha önce teklif yapmış olsak bile oyuncu manu dan hayır almadan bize gelmezdi bence

erden baskan söylüyor lakin sofyan olayı bana inandırıcı gelmiyor cünkü Manu temmuz ayından beri almak icin bekletiyor adamı ffp filan derken formul aradılar sürekli

yanı biz cok daha önce teklif yapmış olsak bile oyuncu manu dan hayır almadan bize gelmezdi bence

ManUtd Hojbjerg’e yöneldi ya bi ara sanırım o zaman Amrabat bize bi yeşil sinyal çakmış olabilir

Transfer bitmek üzereydi artık, adam bu manu ffp olayını çözemeyecek herhalde deyip bize evet demiş olabilir. Neredeyse alamayacaklardı zaten

İnanılmaz bir kadro var

Potansiyelleri çok şey vaad ediyor ve bu insanı heyecanlandırıyor

Zaha
Ziyech
Ndombele
Tete gördükçe heyecanlanıyor insan

beyler şimdi samsun maçında kimler hazır olur yenilerden ?
muhabirin dediğine göre 4-5 gün içinde hem zaha hem ziyech takıma dahil olacak
geniş kadroda yer alırlar mı bilmiyorum
ama bence ndombele geniş kadroda yer alır. tottenham antrenmanlarına da katılmış

erden baskanın yalı tayfasının bu sene daha cok saldıracagını ima etmesi cok iyi oldu herseyınde farkında olması ve sessiz kalmayacaz demesi cok önemli
bu sene yalının kaybedecek hicbirşeyi yok ya batacak ya cıkacak o yuzden tüm camia saglam durmalı sadece erden degil

Galatasaray sen ne büyüksün be! Nerede şizo, sorunlu, ruh hastası herif varsa alıp tedavi ettikten sonra dünya futboluna kazandırıyorsun.

🥰 zaniolom bu sevda böyle bitmeyecek

Erden Timur: "Zaniolo'nun ilk taksidini 15 Kasım'da ödeyeceğiz. Kızımın doğum günü, unutmuyorum. Veya çok iyi oynayıp, geri dönüp bizde oynamasını da isteyebiliriz. Gelecek sezon takımımızı daha da güçlendirmek isteyeceğiz. Bu üç yol da şu anda açık."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt