Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk Ndombele için şans bence. Hocanın oyuncuları sıkan bir yapısı yok. Hatta eleştirilse de olabildiğince serbest bırakıyor. Ndombele bunu suistimal etmeyip oynayabilecek kadar fit olursa hem oynadığı toptan hem hayattan daha çok keyif alır. Taraftar sevgisi, stat atmosferi vs. derken bambaşka bir şey ortaya çıkabilir. Aksi halde burada da olmazsa başka bir yerde olmaz artık üst seviyede.

Okan Buruk Ndombele için şans bence. Hocanın oyuncuları sıkan bir yapısı yok. Hatta eleştirilse de olabildiğince serbest bırakıyor. Ndombele bunu suistimal etmeyip oynayabilecek kadar fit olursa hem oynadığı toptan hem hayattan daha çok keyif alır. Taraftar sevgisi, stat atmosferi vs. derken bambaşka bir şey ortaya çıkabilir. Aksi halde burada da olmazsa başka bir yerde olmaz artık üst seviyede.
Kendi acisindan gelebilecegi en iyi kulube geldi bence

atsana merak ettim simdi

bu 8kg verirse 1 ayda büyük oranda kas da kaybeder, esin muhtemelen sadece kilo vermeye özen gösterdi

1 ayda 8kg demek 72.000 kalori ekside olmak gerek, 30a böldügün an günde 2bin kaloriden fazla eksi yapar, ne yedi esin? sadece yesillik mi?

yağ kaybı min düzeydedir.

8 kilo 1 ay da aç kalmak lzm bildiğin

Fatih hoca da sıkmazdi.gedson eşeğini hazir olsun diye 2 ay bekledi adam, oynatarak

Arenada galibiyet sonrası maçta süre aldıysa, bir kez 3'lu çektirmeye bakar.

Ben de askerdeyken 1 ayda 10 kg’ye yakın verdim

Ama biraz fiziksel durumla alakalı, vücut kitle indeksi ortalama üstündeyse cok rahat kilo verilebiliyor

Vki ortalamaya gelince çok zor oluyor kilo vermek

Eyüp aydın isi noldu sesler kesildi var mi gelişme türk oyuncu transferleriyle ilgili?

Hocam özel diyetler var. Bir ayda 15 kg bile veriyorlar. Gerçi bahsettiğim olay obez hastaları için. Normal sağlıklı olupta bu şekilde hızlı kilo vermek nasıl olur kestiremiyorum.
kendim cok spor yaptigim ve beslenmeme dikkat ettigim icin yag oranini düsürüp kas oranini koruma hakkinda baya bilgilyim nacizane cok bilmis gibi olmasin da.

sporcuyla obez baya farki is, simdi ndombele birden bire asiri diyet yaparsa halsizlikten düser, kas falan da kaybeder... yapmasi gereken proteini yüksek tutup, karbonhidrati baya düsürmek... kulübün diyetisyenleri zaten ona özel plan verir ama 1 aya baya toparlar yine de

Kilo vermekle yağdan vermek arasinda cok fark var... Kilo veren kastan verir, onemli olan kaslari koruyup yagdan vermek
Allah klub diyetisyenlerine sabir versn....

Eyüp aydın isi noldu sesler kesildi var mi gelişme türk oyuncu transferleriyle ilgili?
Eyupte detaylar kalmış.basar onal ile anlasma tamam cimbomwebdi kaynak galiba.ayberk karapoya sözlü teklif var.zeki çelik kiralık olabilir.kebir alinin kararını bekliyoruz ayrica

Ts nini bizim maçtan sonra güçlenmesi iyi oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt