- 18 Mayıs 2011
- 22.799
- 12.406
- 1.873
Şimdi bir yerde okudum da verratti maaşın yarısını verirseniz gelebilirim demiş. Yarısı 6 milyonmuş ama. Var mı böyle bir haber?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
VerelimŞimdi bir yerde okudum da verratti maaşın yarısını verirseniz gelebilirim demiş. Yarısı 6 milyonmuş ama. Var mı böyle bir haber?
mustafa kürşat tümay 2007 doğumlu yeni transferimiz yeni icardi olurmu
38 maç 100 gol
bir maçtada 11 golMUSTAFA KÜRŞAT TÜMAY - SİLİVRİSPOR
İstanbul'da oynanan tüm amatör futbol ligleri, kulüpleri ve karşılaşmalarına ait tüm bilgileri burada bulabilirsiniz.tffistanbul.org
SİLİVRİSPOR - ÇANAKÇA / U17/B Maç Detayı
İstanbul'da oynanan tüm amatör futbol ligleri, kulüpleri ve karşılaşmalarına ait tüm bilgileri burada bulabilirsiniz.tffistanbul.org
hayırlı olsun![]()
Atsınlar bence, ne olur ne olmaz, ya Fetöcüysen?..
Umut’u mu yedin? Bu hal ne
Yutturamamış olabilirsin, yemediler belki?! Gözüm üstündefetöcü olsam burada ne işim olurdu
şuan muhtemelen bir bakan veyahut büyükelçi olurdum
İkisine de benziyor yavAdriano'muymus yok I.Mansiz mi ?![]()
Yani memeleri var o yaştaki çocuğunBunlar kacinci ligde oynuyor? Herifde ne futbolcu tipi ne fizigi var.
Garanti ile bonus kart süresinin uzatılmasını içeren daha kapsamlı bir iş birliği imzalanmıştı yada yakındı imzalanmaya Divan'da söylenmişti ama Kap paylaşımı yapılmadı daha her halde bunu bekliyorlar diyeceğim ama GKN'nin de Kap açıklaması gelmedi. Erden Timur sadece toplam sponsorlukların 17 milyon eurodan 53 milyon euroya çıktığını ve daha bazı sponsorluklarında ekleneceğini söyledi. Socios ile de sözleşme uzatma olur sanırım bu sezon yada önümüzdeki sezon.Bonussssss
Galatasaray yönetimi taraftara birçok avantaj sağlayacak yeni ve büyük bir kampanya hazırlığı içinde. GS Bonus kartı tanıtımı için Torreira, Icardi, Kerem Demirbay, Kazım gibi oyuncular kamera karşısına geçiyor. Torreira dünkü çekimlerde izleyenleri kırdı, geçirdi.
via:Gökhan Dinç
Allah göstermesinveratti fb işi ciddiymiş
shit
hiç iyi olmaz
Manchester deplasmanına kadar olan tüm maçları kazanıp Eylül ayını hayırlısıyla bir bitirelim inşallah.16 Eylül Cumartesi -> Galatasaray-Samsunspor
20 Eylül Çarşamba -> Galatasaray-FC København
23 Eylül Cumartesi -> RAMS Başakşehir-Galatasaray
26 Eylül Salı -> İstanbulspor-Galatasaray
30 Eylül Cumartesi -> Galatasaray-Ankaragücü
3 Ekim Salı -> Manchester United-Galatasaray
Zamanında Emery Arsenal'deyken de Torreira böyle bir duruma düşmüştü diye hatırlıyorum. Uzun boylu oyuncu fetişi var diyorlardı Emery için. Zaniolo'yu çok istemesi de bundan olabilir.![]()