Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aman derim rdas. Gidip Bayern deplasmaninda Nelsson veya Sanchezi sol stopere koyarsak olabilecek senaryonlari düsünmek bile istemiyorum
Abdülkerim ne kadar sevsem de o kadar sağlam bir adam değil savunma açısından

Ben zaten tandemin bozulması taraftarı değilim. Fakat diyelim ki Abdülkerim'e bir şey oldu o maça Nelsson - Sanchez olarak çıkarız, zaten başka sol ayaklı stoper de yok takımda. Bence o kadar da sorun olmaz dediğim gibi Nelsson'un orada oynamışlığı var, belki Sanchez'in bile öyle bir deneyimi vardır ama ben hiç denk gelmediğim için bir şey diyemeyeceğim

Pasörlük açısından sıkıntılı olur esas, fakat Bayern'e karşı stoperlerin pas yapması çok zaruri değil

Niye yau Pakistanlılar çatır çatır Türk pasaportu satıyor yutube de
Yerli sayılması için Türk MT eligible olması gerekiyor (bu sene açılan Türki Cumhuriyetler ve Mavi Kart kontenjanını saymazsak)

Muslera zaten Uruguay'la milli olduğu için başka ülkeyle milli olamıyor. O yüzden yerli sayılması namümkün

Eğer 21 yaşından küçükken en fazla 3 kez milli olmuş olsaydı sonradan değiştirebilirdi takımını. Donk o şekilde Hollanda'dan Surinam'a geçmişti örneğin

Transferi bittigine gore Ndombele hakkinda yazayim.
Bence sorun sadece mental degil sanki yeterince calismiyor gibi. Simdi ileri geri kosmak zor bir de topla birlikte kosmak zor, topla rakibi gecmeye calisip dripling yapmak daha da zor. Muthis bir kondisyonun ve fizik gucun olmali. Eger gerilediysen kendini idareli kullanmayi da bileceksin. Tabii moral motivasyon da onemli ki bu konuda taraftar az da olsa kipirdandigini gorurse moral ve motivasyonun kralini verir. Fizik gucu, kondisyonu toparlansin ve bacaklarina iyi bir guclendirilme yapilirsa ve eger UCL - Tr ligi arasinda kalmazsak ligde 10 gol yiyecegimizi sanmiyorum.

Başakşehir küme düşmek istiyor diye yorumladım Recep hoca iyidir iyi futbol oynatırda bu bütçelere kadar düştülerse zaten dibe doğru gidiyorlardır.

bayern ve manuyu evlerinde yenmek gibi bir hayalin icindeyim biliyorum imkansiz ama bize gercekten öyle bir zafer lazim tum dunyada ses getirmek icin

iste ozaman oluruz biz

Fener ile bizim aramızdaki kulvar farkı şu şekilde;

Fenerbahçe; mevcut kadro konferans ligi için yeterli lig için oyuncu bakıyoruz

Galatasaray; Cl için son gün muhakkak oyuncu getirmeliyiz.

İşte bu aramızdaki kulvar farkını gösteriyor
ŞLde 10 senede 1 iş yapmakla ŞL takımı olmuyoruz

Kağıt üstünde bunlar sadece

Duboisi basaka verip yerine berkayi almasak çok daha iyi olur bence yada Berkayi alırsak +2 milyon euro falan isteyelim anca öyle olur.

Yenilmek sorun değil şöyle kora kor bir maç çıkartsak Bayern ile bol pozisyonlu level atlatır takım özgüvenine

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Transferi bittigine gore Ndombele hakkinda yazayim.
Bence sorun sadece mental degil sanki yeterince calismiyor gibi. Simdi ileri geri kosmak zor bir de topla birlikte kosmak zor, topla rakibi gecmeye calisip dripling yapmak daha da zor. Muthis bir kondisyonun ve fizik gucun olmali. Eger gerilediysen kendini idareli kullanmayi da bileceksin. Tabii moral motivasyon da onemli ki bu konuda taraftar az da olsa kipirdandigini gorurse moral ve motivasyonun kralini verir. Fizik gucu, kondisyonu toparlansin ve bacaklarina iyi bir guclendirilme yapilirsa ve eger UCL - Tr ligi arasinda kalmazsak ligde 10 gol yiyecegimizi sanmiyorum.
Bir çok farklı analizi dinledim

Poşettino çok isteyip aldırmış ama poşet 3 ay sonra kovulmuş bu bi şanssızlık kendisi için

Mouyla baya araları açık

Totnımın leş ortamında özgüven kaybı yaşamış olabilir

Taraftar desteğiyle coşan bi profil

Çalışmadığı doğru ama totnımın da bunda büyük etkisi var snaırım, adam artık bıkmış totnımdan

Fiziksel durumu o kadar leş değil, lig için fazlasıyla yeterli, cl için toparlanmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt