Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
angelino antep macinda çok iyiydi,kalitesi surda belli.kereme attigi 2 pasla gol attirdi.defansi gayet yapiyor bu arada.bu macta defansif acidan da cok iyiydi.ama anlamayanlar için de özel çaba sarfetmeyecegim.gidin hentbol izleyin,kendinize ve bize iyilik yapmış olursunuz

Ferdiyi 32 kere falan tercih ederim angelinoya
yok artik renktas... asil angelino'yu daha görmedin ki angelino bu haliyle bile ferdiden üstün bence özellikle savunmada ve defansif kademede

bundesliga'nin en iyi solbeki/lerinden gösterilen herif ferdi'den kötü sence... bi daha düsün derim

ferdi yokluktan dolayi asiri overrated topcu... örnegin bundesliga da hicbir takimda tutunamaz, avrupanin 4-5 büyük liginde de asla oynayamaz

Angeliño şuan Ferdiden daha kötü.

ancak Dogru duzgun kiyaslama yapmak için Angelinoyu 2-3 ay duzenli izlemek lazım

yauv dertleri ferdi filan değil bunların

dertleri erden timurun transfer planlaması

onun için böyle keskin eleştiriyorlar topçuları

ferdi > angelino kesinlikle katilmiyorum, ferdi yillardir tr'de aliskin rahat oynuyor, angelino daha uyum sürecinde temkinli oynuyor ama acilinca bence eboue etkisi yapacak en az... potansiyelini belli edioyr

Dostum bir karar ver sen kapasite diyorsun Delle Ali'nin kapasite bu ligde kimde vardır ?Eğer son duruma bakıyorsak da Ndombele de pek birşey yapmıyor 2 senedir
images (65).webp

yauv dertleri ferdi filan değil bunların

dertleri erden timurun transfer planlaması

onun için böyle keskin eleştiriyorlar topçuları
Ferdi defansta daha pozisyon almasını bilmiyor, hücumu iyi çünkü cok yetenekli bi 10 numaraydı çocuk.bunu da mı bilmiyorlar,çocuğun 3.5 senesini yedi fb

Ferdi’nin tokatlanmadığı herhangi bir büyük maç var mı?

Sevilla gol atamıyordu 2 tane gol yedirdi
Bizim maçlarda sıçıp batırdı
Tjk maçı sıçıp batırdı
İlk Ts maçı sıçıp batırdı

Anadolu takımlarına karşı topu alıp dümdüz koşuyor diye mi büyük topçu oldu

Ferdi defansta daha pozisyon almasını bilmiyor, hücumu iyi çünkü cok yetenekli bi 10 numaraydı çocuk.bunu da mı bilmiyorlar,çocuğun 3.5 senesini yedi fb
Hepsi Angelinho defans yapamıyor diyorda ferdi için medyada defans yapamıyor diyenleri gormedim. 2 yüzlü tip dolu spor ekranlarinda

Hepsi Angelinho defans yapamıyor diyorda ferdi için medyada defans yapamıyor diyenleri gormedim. 2 yüzlü tip dolu spor ekranlarinda
Yav angelino gayet defans yapıyor,anteo maci da ortada.molde maci son 15 dk tek başına defans yapti solda.ilk 6 haftadan sonra çıkışa geçer dedi emre ozcan miydi neydi

Yav angelino gayet defans yapıyor,anteo maci da ortada.molde maci son 15 dk tek başına defans yapti solda.ilk 6 haftadan sonra çıkışa geçer dedi emre ozcan miydi neydi
İlk yarı beğenmedim. 2. Yari iyiydi Antep maçında. İnşallah kıvama gelir

Şimdi iş artık aşçıda.Tüm malzeme hazır. Sadece Torreira nın yedeği olacak şekilde bir yerli almalıyız. Mesela Salih Özcan.. Çok çok iyi olur.

Avrupa için ilk 11:
Muslera, Boey, Nelsson, Davinson Sanchez , Angelino, Torreira, Ndombele, Tete, Ziyech, Zaha, İcardi

Yedekler :Günay, Dubais, Abdulkerim, Kaan Ayhan, Kazımcan, Kerem Demirbay, Sergio Olivera, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper, Bakambu
Bence de Avrupa için ideal kadro bu şekilde ama, Avrupa’da maçlara bu kadro ile çıkarsak Kerem ve Abdulkerimden ligde performans almamız çok zor olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt