Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazırlık macı neden yapılmaz.Belkide hazırlık macina en çok ihtiyacı olan takım biziz..
Sene başından beri hem şampiyonlar ligine girmemek için herşeyi yaptik hemde sampiyon olmamak için elimizden geleni yapıyoruz.

Pas oyunu oynamak isteyen takimlar icin orta saha da 1 oyuncu ekstra olmasi gerekiyor

Bunu pep yillardir yapiyor en son gecen sezon stones ile yapti

Bu sezon klopp arnold’u cekiyor orta sahaya oyun kurulumunda

Bu tarz takimlar icin olmasi gereken dogru oyun kesinlikle orta saha’ya ekstra oyuncu atmak

Ama biz takim olarak öne hizli gidiyoruz hatta bazi anlarda orta sahayi es geciyoruz

Direk öne dogru oynadigimiz icin bize gereksiz bu video da anlatilanlar

Gecen sezon basaksehir deplasmaninda 7 attigimiz macta topla oynama yüzdesi 46-47 idi

Veya fener deplasmaninda ayni sekilde

Mesela bu video da anlatilanlar Fatih hoca’nin oynatmak istedigi pas oyununa etki edebilirdi,ozaman bizim de yapmamiz gerekirdi

3-2-4-1 işi için çok başka topçular lazım olmaz o iş. Ya da hoca bikaç topçuya evrim geçirtecek

Boktan demiyom ki yaw nerden cikti kac kere yazdim :D

Ferdinin defansi kotu dogru ama temposu top tasimasi ve fizik kalitesi vs daha yuksek bariz

Ben bu tarz adam tercih ederdim

4lu defansa da aliskin
Son hareketi de iyi sayılmaz Ferdi’nin zaten benzer profil ve daha iyisi Boey var takımda. Daha denge beki alınabilirdi ama Angelino odaklı bir oyunda katkısı artacaktır. Sola yakın adamlar genel olarak ağır olduğu için, o da göze batıyor.

Kazımcan odaklı bir planda ise muhtemelen 5 maç sonra böyle bir sezonda nasıl Kazımcan ile yola çıkılır denilirdi.

Son hareketi de iyi sayılmaz Ferdi’nin zaten benzer profil ve daha iyisi Boey var takımda. Daha denge beki alınabilirdi ama Angelino odaklı bir oyunda katkısı artacaktır. Sola yakın adamlar genel olarak ağır olduğu için, o da göze batıyor.

Kazımcan odaklı bir planda ise muhtemelen 5 maç sonra böyle bir sezonda nasıl Kazımcan ile yola çıkılır denilirdi.

iyi hoş angelino övüyoruz ama üç türk muhabbetinde ilk gözden çıkarılacak kişi angelino olacak gibi duruyor. Geçen sene sol bek aksaya aksaya şampiyon olduk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iyi hoş angelino övüyoruz ama üç türk muhabbetinde ilk gözden çıkarılacak kişi angelino olacak gibi duruyor. Geçen sene sol bek aksaya aksaya şampiyon olduk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelik Demirbay olur bence, sonrası form durumuna bağlı.

Takım kendi on birini kendi üretecektir zamanla. Yarın Angelino takımın oyun kurucusu olursa, kesilecek son adamlardan olur, performanslara bağlı.

1694340912802.webp

Sizce bu yorumu yazan forumumuzdaki hangi üye

3lü orta saha oynarsak angelinonun defansif zaaflarını takım tolere edebilir ama atıyorum kerem-zaha-ziyech-icardi 4lüsü oynarsa ortada da ndombele veya demirbay olduğunu düşünürsek o bölge çok aksayabilir

angelinoyu bence biraz daha mariano gibi kullanmalıyız, uzun toplarla bek arkasına kaçırmak yerine 1. 2. bölgede oyun kurulumuna destek vermeli daha çok

Arsen Venger hocamıza katılıyorum. Robotik ve aşırı sistem disiplinli oyunları sevemiyorum.

angelino -kazımcan kadar daha iyi bir solbek rotasyonu yok

yabancı-türk

en ideal ikili bence solbek pozumuz

zaha-kerem de kağıt üstünde iyi ama orada ego sorunları yaşayabiliriz

ama solbekde olmaz o iş

biri playmaker, hucumcu
diğeri atletik, defansı sağlam(ileri çıkmadığı sürece)

millet daha ne istiyor anlamıyorum

türk liginde misal istanbulspor maçında
angelino kesilip kazımcsn oynasa kimsede birşey demez

daha iyi bir rotasyon zaten yapılamaz

ferdi iyi topçu ne yazık ki

ama angelinoyu yermek için ferdiyi kullanmak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt