Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vecino gecesinde erden timuru savunduğum için ne trolluğum kalmıştı ne provakatörlüğüm hayriciğim
hayri cund bana sert yapıyom diye,ne diyon dedi.ben totem yapıyom dedim ama kimse anlamadı.keramettin abi de benim yazdıklarıma aldanıp bana ceza verdi.

O sezonun ilk devresi kombineyi satma noktasına gelmiştik arkadaşla hatta Sneijderle Drogba olmasa ciddi düşünüyorduk.

Takım da genel olarak kötüydü ama kazansak da kötü oynuyorduk, Burak ise delirtiyordu. Burak’ın attığı gollere lafım yok, iç sahadaki golü daha da iyidi ama o gün golü yediren de oydu ve neredeyse tüm topları kendisi kullanmak istiyordu.

O sene 8 gol atan birisi için bu düşüncede olmam garip gelebilir ama genel olarak tribünde de benzer düşünceler hakimdi. Burak o dönem milli takımda da tepki alabiliyordu ama dediğim gibi son Tjk dönemi kritik, orada gerçekten öğrenmişti topu doğru kullanmayı. O olgunluğa bizdeyken ulaşsa üst seviyeye giderdi, bizdeyken aldığı teklifler Lazio ve West Hamla kalmıştı.
Zaten CL’de ilk periyodu 1 puanla kapatmıştık ama ligde oyun kötü olmasına rağmen 3.-4. Haftadan falan itibaren full 1. götürmüştük. Tarihimizin en rahat şampiyonluklarından biriydi herhalde. Oyun sıkıntısı da sezon başı hem Ujfa’nın çapraz koparması hem de Engin’in cezasındandı bence. Hamit de bayağı leş atıyordu o ara. Elmander de hiçbir zaman 11-12’ye yaklaşamayınca tamamen yeni oyun arayışına gittik. Son yıllarda 11-12’ye yaklaşan bir oyunumuz olduğunu bende düşünmüyorum, kalitemizle geçirdik 12-14 arasını.

F5r2oL3WgAAdPVC

bu savaş çorlu be mehmet özcan dümbüklerinin ben gsli olduğuna inanmıyorum

fbnin planlamasını övüp gsyi yeriyorlar

diğer iki yorumcuda ahmet ile mahmut
fbjkliler gsye sallayınca suspuslar
o konulara girmeyelim diyip yetiniyorlar

birde levent tüzemen var biraz sesi çıkan

trtsporda zaten gsli yorumcu yok :)
bi veli var gsli sanıyorduk gsvde çalıştı diye o da tinerci çıktı

medyada hiç yokuz 0

erden timuru terimleştirmemeleri için bizzat aysal tarafından tutuldugumu itiraf ediyorum.aysalın eski eşi yunanlı fani aysal tuttu beni

bu savaş çorlu be mehmet özcan dümbüklerinin ben gsli olduğuna inanmıyorum

fbnin planlamasını övüp gsyi yeriyorlar

diğer iki yorumcuda ahmet ile mahmut
fbjkliler gsye sallayınca suspuslar
o konulara girmeyelim diyip yetiniyorlar

birde levent tüzemen var biraz sesi çıkan

trtsporda zaten gsli yorumcu yok :)
bi veli var gsli sanıyorduk gsvde çalıştı diye o da tinerci çıktı

medyada hiç yokuz 0

bir tinerci it için konuşmaya değmez

hiç sevmedim hala sevmiyorum

rize maçından sonra instaya siyah ekran atan bir şerefyoksunu iti kulup tarihinden silmek gerekiyor
milli takım prim muhabbeti ve şamp olduğumuz sezon, ft'in önünde yerde yatarken ft'in güldüğü pozisyondan sonra azılı ft ve gs düşmanı oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt