- 3 Temmuz 2012
- 139.652
- 88.058
- 5.338
bu adam sakatsa
lamborginiyi nasıl sürüyor
lamborginiyi nasıl sürüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antrenman fotolarında yok ve insanlara konuşacak konu lazım.Zaha konusu nedir arkadaşlar - internet çok leş şantiyede çok geriye bakamadım.
tekrar sakatlık falan mı açıklandı - gerilmiş burda insanlar
bilindik kendimizi doldurmaca yani - anlaşılmıştır.Antrenman fotolarında yok ve insanlara konuşacak konu lazım.
offf saçmasapan yorumlar okumaktansa nöbeti terkediyorum.yener ince haftaya takımla calısacak dedi ve gün vermedi.
perşembe diyen nevzat,salı diyen haluklar.kendi kendinize uyduruk hikayeler yazıyosunuz
İyimi yaptı..nasıl iyi yaptı yahu.bence iyi yapti
ne hazirlik maci abi
bu takimin set, taktik calismasi lazim
kim icin bu hazirlik maci tete ve ndombele icinmi sadece yapiyoruz?
zaten 14 gunde 5 mac yapacagiz
Birazda Gscimbom'azahanın maaşının yarısı kereme verilmeli
Birşeyi yok dipçik gibi sabretsimdiye kadar calıssam zaha yerine oynardım
bu oyuncunun neyi var acıklanmalı
Birazda Gscimbom'a
Wilftred Recep olmalı isminZaha zaten fuzuli alınmıştı
önemlı olan ziyech ve ndombele
Ona 15 bin dolar veririz.En çok emraha verin de şu ekonomi başlığını bi salsın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
keremden formayı kapamayacağını anlayınca sakat ayağına yatıyor başka bi açıklaması yoksimdiye kadar calıssam zaha yerine oynardım
bu oyuncunun neyi var acıklanmalı
@Hayri Cund bugun florya'ya gıdıp durumu sorgulayacakkeremden formayı kapamayacağını anlayınca sakat ayağına yatıyor başka bi açıklaması yok
İyimi yaptı..nasıl iyi yaptı yahu.
Maçla antreman birmi.
Heleki sakatlık olur diye maç yapmamak nasıl biir düsunce.Sakatlanacak adam ilk resmi maçta da sakatlanir.
Ondan sonra ilk puan kaybından sonra yok daha hazır değiliz çok yeni oyuncu geldi alışma süresi vss falan açıklamaları yapmayacaklar o zaman..