Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.917
- 102.079
- 5.238
Zeki yi oynatıyor mu Mou?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çözüm?
şu an eldeki oyuncu kalitesi ile senin dediğin "büyük takım oyunu" oynanabilir mi?
Mümkün değil ikna edemeyiz. Daha gariban bir tip olacak ki edesin. Bence böyle bir çakallık yapılacaksa alınacak genç Brezilyalı topçulara falan yaptırılacak, onların MT havuzu o kadar geniş ki hem oraya girmeye dair gerçekçi bir umutları olmuyor hem de para/kariyer fırsatı için bunu yapacak çaresizlikte yeterince iyi Brezilyalılar var. Zaten örneğin İspanya, Portekiz, İtalya gibi ülkelerde çok rahat ikinci pasaportu alıp EU kontenjanına geçiyorlar alışık oldukları bir şey yaniEn mantıklısı boey
Zeki yi oynatıyor mu Mou?
3 tane sağ bekleri var Zeki ihtimali olabilir bu sene kiralık Kristensen'i aldılar.Zeki yi oynatıyor mu Mou?
Yerli sayılması için Türk MT eligible olması gerekiyor (bu sene açılan Türki Cumhuriyetler ve Mavi Kart kontenjanını saymazsak)
Muslera zaten Uruguay'la milli olduğu için başka ülkeyle milli olamıyor. O yüzden yerli sayılması namümkün
Eğer 21 yaşından küçükken en fazla 3 kez milli olmuş olsaydı sonradan değiştirebilirdi takımını. Donk o şekilde Hollanda'dan Surinam'a geçmişti örneğin
Tadic zaten once sene sonra Ajax giderken dogru dürüst hiç bir (eski) takim arkadasi bir yerde mesaj yazmadi. Hani bi good luck bro story'ler falan. Saha içinde bir kaç sefer tartisti zaten hele hele genç oyuncularla, kendisi dinlemeleri lazim diye maç sonu açiklamalariyla.Tadic de öyle
Fred’e de IQ testi yapılmış birinde 89 birinde 91 çıkmış
Ekli dosyayı görüntüle 219208
Benim şuradan anladığım sonradan TC vatandaşlığı almış 1 yabancıyı oynatabiliriz.
Bazı maçlarda Kerem'i on numara pozisyonunda bile deneyebiliriz. Rakip takım kadro kalitesi ve iç saha maçı gibi şeyler bunu kaldırır. Maç içerisinde oyun planında en azından kanat oyuncuları zaman zaman yer değiştirebilir diye düşünğyorum.kerem'i solda tercih ederim ama zaha solda oynadığı bir maçta fark yaratacak bir oyun ortaya koyar o zaman Kerim'i sağa atarsın. Bunları hiç kafamıza takmayalım bunları düşünecek olan hocadır .bu sorunları çözmesi için de Milyonlar veriyor kulüp.Zaha left, Kerem right
Kerem left, Zaha right
Hangisini tercih edersin? Sana katiliyorum ama sanki sag kanatta ikisininde pek en iyi tarafi degil.
Zaha solda, Ziyech sagda en iyi mevkileri diyelim. Kaliyor forvet arkasi. Firsatcilik ve Icardi'yle uyumuyla fena olmaz Kerem için ama Kerem'in first touch'i af edersiniz bok gibi oldugu için o mevkide biraz zor. Tete sonradan girmesi için ideal: Zaha çikar, Tete girer, Kerem sola, Ziyech 10'a, Tete sag tarafa geçer. Ziyech çikar, Tete girer, o kanatta zaten ikiside. Bi Kerem kolay kolay çikmaz kontenjandan dolayi ama olasi bir Demirbay, Kazimcan degisikliklerden sonra Kerem'de çikip Tete girebilir. Tete ona bakarsan üçünüde yedekliyecek oyuncu.
Böyle olursa direkt yerli sayılıyor zaten. Ben bu sene çıkarttıkları mavi kart için diyorum. Yani MT'de oynama uygunluğu olmayan 1 TC vatandaşı. Bu pekâlâ Muslera da olabilir.
Bu Kim abikısa sürede unutacağımız belli olmuştur
Teteyi türk yapalım.
Demirbay'a harcandı bu kontenjan. Ayrıca zaten Türk asıllı olmayanlar için ekstra şartlar varEkli dosyayı görüntüle 219208
Benim şuradan anladığım sonradan TC vatandaşlığı almış 1 yabancıyı oynatabiliriz.
Olmaz. Vatandaş olduktan sonra 5 yıl geçmeli diyor.Teteyi türk yapalım.