Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sampiyonlar liginde zanioloya ihtiyaç netti,icardiyle doğru düzgün izlediğimiz tek maç basaksehir ve konya oldu.basaksehir macinda asist yapti.konya macinda da icardiye attığı paslari goremeyecek kadar aciz bi taraftar olduğu icin bisey diyemiyor insan

Zaniolo sagda oynayamaz yaa,anasını bile bellemis sag kanadin.hergun gitsin yazanlar,sene boyunca copleyenler şimdi de 35e satılmasını bekliyo.bailey,diaby ve diğer genç kanatlar varken alırlar zanioloyu,bekleyin.şu ekimi atlatalım da sonrasi net

her şeyi niye abartıyorsun Sergen :D
basit ve doğru oynadı dünkü maçta. Kendisi için sevindirici.

hay sokayım ya bizimkiler yine gedson diye ağlıyor twitterda. ulan gidin ounahi için ağlayın

baran urfaya kiralanmıs.hamzayı da pendikspora kiralayalım da efe akmanın,gökdenizin,berk kızıldemirin önü açılsın

zaniolo keşke gelse. İnşallah çok oynamaz aston villada. Tamam iyi para alacağız satılırsa ama gücümüze güç katıyordu

1694599704288.webp

zaniolo keşke gelse. İnşallah çok oynamaz aston villada. Tamam iyi para alacağız satılırsa ama gücümüze güç katıyordu
Maddi acidan satilmasi elzem. 35m euro az para degil. O yuzden iyi oynamasi icin dua edin.

Ha almazlarsa da geri gelir topunu oynar yine.

Baran'a ve Astor Şanlıurfaspora başarılar dilerim. Çünkü Astor hissesine bir miktar yatırım yaptım

Ben Teteyi dün ismail yükseki otlatmaya götüren Sarı İTO gibi bişey bekliyodum yav.

Mertens e çok şaşırmıştım ego yapar sandım 0 egolu çıktı adam

Hahahahha şikecilere Gomes'i çakmışlar galiba. Salak bunlar yeminle. İsmail bile Gomes'ten iyidir. İyi oldu bu. Valla çok sevindim. Hem iyi para bayılmışlardır umarım hem de yerli oyuncu rotasyonu da zora girer. Hahahhahahaha

fener için 6 numara kritik bir konumda

bizim ndombele iyi çıkarsa eksik yerimiz kalmamış demektir

Zanioloda satın alma hariç hiçbir şart gerçekleşmeksizin alacağımız tutar 27.500.000

Fakat muhtemelen satın alınmaya karar verilecek duruma gelirse min 5-7 milyon koyar üstüne.

Zaniden min 35 kazanacağız ya da geri dönecek kendisini kazanacağız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt