Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.910
- 40.695
- 3.413
31Eyüp Aydın haberini de Barış Yurduseven'den alıyoruz o sırada bizim muhabirler napıyorsa artık..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
31Eyüp Aydın haberini de Barış Yurduseven'den alıyoruz o sırada bizim muhabirler napıyorsa artık..
Yabancı sınırıa veya başka bir sınıra takılsalar yada Eyüp Aydın çok maliyetli olsa dediklerinde haklısın ama böyle bir durum yok. O yüzden sanmıyorum orada bahsedilen ismin Kenan olacağını.Tek atımlık kurşunun varsa kadroyu şişirmemek için ya 10’a adam alırsın ya 6’ya.
Mesela Mertens’in yerine de direkt 10 no lazım ama stoper rotasyonun zayıf olduğu için Sanchez aldın. Çünkü yabancı sınırı.
Kenan Yıldız ile Davinson Sanchez de aynı mevki değil bu mantıkla.
Hoca demiş,erden timurda yerli fırsatı dediDönem bitti Sergen hala 150 tane adam istiyor
Beni alsınlar. Içeriden çökertirim nerede aptal ve mal Almancı futbolcu varsa büyük yetenek diye kazandırırım Fener'e.Yakında Fener de benzer hamle yapacakdır. Bunu kopyalamayı unuttular.
eyüp etiyopyalı mı evladım bi dur artıkHoca demiş,erden timurda yerli fırsatı dedi
Firtinada agaçlar nasil çatirdar bilirmisin yeğenn
Bilmem ben dayıFirtinada agaçlar nasil çatirdar bilirmisin yeğenn
Kolpaci bu,biz bekliyoruzErtan Süzgün: ''Galatasaray’da en azından bu transfer dönemi için Kenan Yıldız ile ilgili bir durum yok.''
Demiştik