Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.363
- 102.489
- 5.238
5 yıl sonra gelecek olanı unutmainanmayanlar olacaktır, şahit benim.
1 yıl önce Emrah söylemişti Eyüple ilgilendiğimizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 yıl sonra gelecek olanı unutmainanmayanlar olacaktır, şahit benim.
1 yıl önce Emrah söylemişti Eyüple ilgilendiğimizi.
Neremize sokacagiz Vasfo
Bi karikatür var : adamın karısına oyuncak ayı almış, gelmiş.Neremize sokacagiz Vasfo
Cumartesi orada divan toplanıyor?
Kayseri yarın öğle saatlerinde bile açsa yarına hepsini yetiştirir daha süreleri var.Olan kayserispora oldu transferi acamadi ,bizde çok önemli bir 3puan bıraktık orada
Camları yaptırmışsın. H. o
100e yakın oyuncuyla dosyaları varmış dua etsinler başlarında çağdaş vardı yoksa banko kümeye giderlerKayseri yarın öğle saatlerinde bile açsa yarına hepsini yetiştirir daha süreleri var.
Bu sene pişsin seneye alak o zaman. Cimbomlu olduğuna emin miyiz kutlamalara geldiğini kaçırmışımCan Uzun bizim yedek forvet için istediğimiz isimdi. Hatta şampiyonluk kutlamalarına gelmişti Eyüp Aydın ile birlikte. Sadece biz de değil bir çok Bundesliga takımı da istedi kendisini lakin kendisi sürekli oynayabilmek için takımında kalmak istedi.
Son dakikada Gavronovic 290 bin euro tutarındaki dosyasını çıkmış onu da hallederlerse açılıyormuş.100e yakın oyuncuyla dosyaları varmış dua etsinler başlarında çağdaş vardı yoksa banko kümeye giderler
Keşke çağdaş kalsaydi
Kimseyi almayıp Crespo'yu tutsalar bile yeter müthiş olur muhtemelen ilk olumsuz süreçte fena karışırlar kendi taraftarları biz demiştik 6 numara lazımdı kaliteli birini alacaktınız diye kaos başlatırlar zaten kaosa girdikleri anda genelde paket oluyorlar.Fb dandik bir 6 no alıp kentin sözleşmesini falan dondursa mı iyi olur yoksa şu halde girmeleri mi acaba
olm yine gülme geldi yaw.Bi karikatür var : adamın karısına oyuncak ayı almış, gelmiş.
Karısı da seninle aynı soruyu soruyor
Öyle kırılma anları var ki Burak Elmas ibrasızlığından sonra ilk seçime Metin Öztürk - Eşref Hamamcıoğlu iki adaylı girecekken 1 gün kala ertelenmesi ve ardından Dursun Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk'ün birleşimiyle girilen seçimi son 2 sandıkta kazanılması... Şu son 2 seneden %100 bir kitap çıkar.Valla 2 sene önce ilk sene şu oyuncuları alacağız, ilk sene şampiyon olacağız. 2.sene cl gidip ilave şu adamları alacağız, 50 milyon euro yu bulan sponsorlarımız olacak deseler hadi oradan derdim.
Dursun başkandan, Erden Timur'a tüm yöneticilerimizi tebrik ederim. Büyük başarı yaptıkları...
Kıymetim bilinmeden bu diyardan göçüp gideceğim ya ona yanıyorumEyüp Aydın için bir scout paylaşmış