Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu fener neden ısrarla 6 no arıyor ellerinde o bölgenin en sahtekar pislik oyuncusu var hemde ucuza oynuyor

Yerli bir stoper alınırsa iyi olur; birkaç genç futbolcunun ismi geçiyordu. Başka transfere gerek yok, çoğu mevkii şişik zaten. Gökdeniz alınırsa da ileriye dönük bir hamle olur, bu sezon süre alamaz...

Masuaku dünyanın en dengesiz bek oyuncusu olabilir.

Herif hayvan gibi ama ikili mücadele kazanamıyor, crossing yapamıyor ama prog pasları iyi.

Tuhaf

bence de çok dengesiz
kendisini sebepsiz beğeniyorum ama savunma konusunda iq'sü yetmiyor çoğu zaman, pozisyon alma-rakibe yaptığı pres sırasında arkada verdiği boşluk vb colley iyi toparlıyor gene arkasını

angelino daha dengeli diyebilirim rahatlıkla

bence de çok dengesiz
kendisini sebepsiz beğeniyorum ama savunma konusunda iq'sü yetmiyor çoğu zaman, pozisyon alma-rakibe yaptığı pres sırasında arkada verdiği boşluk vb colley iyi toparlıyor gene arkasını

Colleyden duran toptan gol yersek soverim

Yerli bir stoper alınırsa iyi olur; birkaç genç futbolcunun ismi geçiyordu. Başka transfere gerek yok, çoğu mevkii şişik zaten. Gökdeniz alınırsa da ileriye dönük bir hamle olur, bu sezon süre alamaz...
Mehmet Yeşil denenebilirmiş. İsteniyor deniyordu bir ara.

bence de çok dengesiz

Angelino belirli özellikleri baskın bir adam ama kendi içinde tutarlı. Bir adamın pası ve ortası iyidir mesela ama temposuz olabilir. Masuaku’da dribbling var, güçlü diyorsun ama ikili mücadeleye girmiyor, long balları iyi ama çizgiye inip orta açmıyor falan.

Sebep belli zaten herifin IQ yetersiz.

Elveda seni hiç özlemeyeceğiz.
yuru-git.gif

Bu Trabzon naptı yav

Umut Güneş’i de almışlar sadece lig için çok şişik kadro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt