Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.918
- 102.080
- 5.238
okuma yazman vardırBilgi amacli yazildi o.
Buradaki kritik nokta CL kadrosu mu degil mi?
Bana yazacagina konu ac aydinlat aslan parcasi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okuma yazman vardırBilgi amacli yazildi o.
Buradaki kritik nokta CL kadrosu mu degil mi?
Bana yazacagina konu ac aydinlat aslan parcasi.
Süper kupa maçında sahanın en kötülerinden biriydi. Onun haricinde bilmiyorum.Berkay-dubois takasina nasıl bakıyorsunuz ?
Simdi Allah korusun Boeye bisey olursa sakatlik/kart cezasi, sag bek kim oynicak, Kaan oynayabiliyor ama ideal cözüm degil. Orasi sikinti.
Okan hocam kasım gibi oynatmaya başlar herhaldeZiyech özel hocasıyla topa değmiş.
Yavaş yavaş idmana çıkarmak lazım adam size’lı da değil gidip kamp programı uyguluyoruz topa değdirmeden.
En sıkıcı antrenman tipidir, futbol oynayanlar bilir.
Simdi Allah korusun Boeye bisey olursa sakatlik/kart cezasi, sag bek kim oynicak, Kaan oynayabiliyor ama ideal cözüm degil. Orasi sikinti.
Adam kariyerinde 2 kez oynamış sadeceDavinson oynar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fanboyları utanmadan hala futbol konusunda fikir beyan etmeye devam ediyor forumda. Guardiola'nın tanııdğı.Bu adama bu forumda yeni EMERY denildi.
Başarıdan başarıya koşacaktı bizden sonra.

Cok sekil oldunuzOkan hocam kasım gibi oynatmaya başlar herhalde
Haklısın da ali turalp çok yetenekli diyorlar senelerdir. Şu kadroda ligde güçlü olmayan takımlarla denemeden nasıl kazanacağız bu oyuncuları? Artık zamanı geldi, böyle kadrolarla oynamak onu da yukarı çıkartırSimdi Allah korusun Boeye bisey olursa sakatlik/kart cezasi, sag bek kim oynicak, Kaan oynayabiliyor ama ideal cözüm degil. Orasi sikinti.