Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.211
- 51.209
- 3.683
Serhan'ın nikah şahidi olmam hakkındaki düşüncelerin nelerdir Kemal'imSerhanla Murat Babel Van Ahnholt gibi takilmasi Beni rahatsiz etmekte bilesiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serhan'ın nikah şahidi olmam hakkındaki düşüncelerin nelerdir Kemal'imSerhanla Murat Babel Van Ahnholt gibi takilmasi Beni rahatsiz etmekte bilesiniz
Cihangir nerde bos haber var getiriyoFener’in ilgilenmeye çalıştığı adam Andre Gomesdi ama maliyetten dolayı vazgeçtiler, Musrati ise 15 m euro üstüne çıkmadıkları sürece kolpa 1 hedefti.
Bunlar ayrı da bu Thiago olayını kim uydurdu da şu an nöbette bu konu konuşuluyor hala onu anlamadım
Serhan'ın nikah şahidi olmam hakkındaki düşüncelerin nelerdir Kemal'im![]()
bos yapma konusunda tartısmayalım ıstersen sergen :dCihangir nerde bos haber var getiriyo
ilk parladığı zamanlar deli gibi takipliyordum bu elemanı yaw.
Kendine idol diye dolandırıcı üçkağıtcı bi herifi seçen kişi benim düğünüme bile gelemez
YokTiagoyu almiyorlar mi
Fenerliler şu an acayip kuduruyor keşke 2-3 mağlubiyet alsaydık diyorlar.![]()
Beklentileri tavandı Partey, Jorginho, Ndidi, Soumare, Mustafi şimdi kimseyi almıyorlar bu sezon gene ortasında patlarız diyip duruyorlar.Niye kudurdular mevzu ne
cok şanslı maclar oynayıp puanlar aldılar antalyayıda rahat geçerler yalnız puan kaybettikleri gün ortalık karışır özellıkle ismaili yerler bunlarFenerliler şu an acayip kuduruyor keşke 2-3 mağlubiyet alsaydık diyorlar.![]()
Muhtemelen fena karışacaklar şimdi olmasa bile sezon ortası net karışırlar Tadic 35-Dzeko 38 ikisi sezonu götüremez bu sezon konferans ligi gruplarındanda çıkarlar 60 maça yakın oynayacaklar bir yerde acayip patlayacaklar.cok şanslı maclar oynayıp puanlar aldılar antalyayıda rahat geçerler yalnız puan kaybettikleri gün ortalık karışır özellıkle ismaili yerler bunlar
Ateşle oynuyosun derim ben sana reis yavZaha idmana çıkınca @Sami Karakoç piyasada yok, fikirlerin neler @Murat Durmaz ?