Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.527
- 73.085
- 5.188
Kulaklarım çınlamıştı yuuuhhhceza olarak senin ismini ali cabbar yapmak gerekiyor
'ali cabbar ahahshs' yazdığında sana çok pis sövdüm![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulaklarım çınlamıştı yuuuhhhceza olarak senin ismini ali cabbar yapmak gerekiyor
Bende öyle dedim zaten önde oluyor derken sakatlanmıyor anlamında söylemiştim.Fizik kalitesi iyi olursa yapar kesinlikle.
Emin miyiz? Bence daha esnek olup az sakatlanıyorlar. Denge oyuncuları hemen hepsi.
Ziyech’in de kariyerinde aşırı sakatlık yok zaten.
Dayanıklılık olarak bakarsak farklı tabii ama az sürelerle başlamasında bir sorun olduğunu düşünmüyorum, ki alacaktır muhtemelen.
Neden? Forumun fişi mi çekiliyor? Bir ara öyle bir muhabbet dönmüştü.Son nöbet
resmi hesap adı üstünde. gerçek bilgiyi vermekle yükümlüdür.Ya bos muhabbet yapiyorsun. Twitter’dan baska resmi hesap yok mu?
Demek ki farkli bir yerde gormusum ve yazi yokmus. Buraya girdigimde konusu da yoktu. Ben de mesaj yazdim.
Sana o yaziyi yazdiracak ne yaptim? Hakaret mi ettim? Hala ukalaca “okuman yazman vardir” diye mesaj yaziyorsun. Yasin kucuk sanirim ya da hanimdan firca yedin ondan agresifsin![]()
Neden? Forumun fişi mi çekiliyor? Bir ara öyle bir muhabbet dönmüştü.
Kanka bir söz var alinmazsan söylerim de alinirsinErden beyden özür dilerim
Ellerinden öperim
Buradan ya da özel mesajla Serkan Şafak olduğunu itiraf etmeden benimle muhatap olmayın. İyi forumlar.Kero bizi bırakamaz çok seviyo
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bravo sana aferin Emrah. Son verdigin yanit ile akladin kendini. Boyle devam aslanresmi hesap adı üstünde. gerçek bilgiyi vermekle yükümlüdür.
15 yaşındayım
bugün elini öpen diye mi başlıyor?Kanka bir söz var alinmazsan söylerim de alinirsin
Erden beyden özür dilerim
Ellerinden öperim
sağol renktaşBravo sana aferin Emrah. Son verdigin yanit ile akladin kendini. Boyle devam aslan![]()
Buradan ya da özel mesajla Serkan Şafak olduğunu itiraf etmeden benimle muhatap olmayın. İyi forumlar.
ceza olarak senin ismini ali cabbar yapmak gerekiyor
Içerisi ş.ligi gibi dedikleri bu olsa gerek
Nasılsın dostumNeden? Forumun fişi mi çekiliyor? Bir ara öyle bir muhabbet dönmüştü.