Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nicolas Pépé Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçip Beşiktaş'a transfer olmayı kabul ederken, Fildişili futbolcunun Arsenal'den Türk kulübüne gidişi yine engellendi.
[L’Équipe]

Ya sorma geçen instagramda sadece profil fotosu olan hesabıma 25 takip isteği geldi hepsi bodrumdan ve tanımıyorum. İfşam falan çıktı sandım hatta biri mesajda attı üstüne adımı okuyup yanlış yazmış kesin emrahın zeka seviyesinde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bodruma Gelsem Beni nerelere götürürsün

Varmı abiler gündemde hareket giremedim bu gün yoğunluktan

Ogulcan Caglayan
Christian Luyindama
Fredrik Midtsjö
Leo Dubois

Transfer dönemi Sampiyonlar Ligi icin bitmis olabilir ama lig icin hala devam ediyor. Bu oyuncular elden cikarilacak.
Abi bunları takas yoluyla verip ligden işimize yarayacak bir kaç rotasyon oyuncusu kovalamak lazım mesela başakşejirden berkay tarzında

Bodruma Gelsem Beni nerelere götürürsün

Bodrumdan ayrılıyorum kemâlim yoluma almanyada devam edicem gibi gözüküyor işi ayarlamaya calısıyorum. artık sen beni gezdirirsin olursa inşallah. Rus yengen sıkıntı çıkarıyor ben almanyada yaşamak istemiyorum ayrıca ruslara kimse iş vermiyor bu dönemde falan diye de bakalım. İşler boka sarabilir yalnız bayağıdır rus manita hayaliyle yanıyordum şimdi oldu ama bu seferde gitme ihtimalim çıktı. Bakalım kışa kadar neler yaşanacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şöyle 3-4 tane 25 yaş aktı yerli rotasyon oyuncusu lazım bize forvet olur forvet arkası olur merkez olur bek olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt