- 16 Haziran 2010
- 204.108
- 156.205
- 6.838
:red:toreirayı 8 nr olarak görüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:red:toreirayı 8 nr olarak görüyorum
Benim mesleğim hamburgda dönüyor ama onun için almancam yok. Almancayı oturtana kadar berlinde şansımı denerim standart işler ile daha sonra hamburga geçerim diye düşünüyorum, istiyorum
Yabancı sınırı diye gotlerini yırttikları kadar var. Yabancı sınırı olmasa +18 yaş sınırı gelirdi ligdemuslerahepsi bizde aklımı çıldıracam
boey - nelsson - sanchez - angelino
ndombele - torreira
tete - ziyech - zaha
icardi
5 görüyordur...Acaba toreyra kendisini kac numara olarak göruyor?
toreirayı 8 nr olarak görüyorum
He doğru değişti değil mi onun numarası. 34 görüyordur..
Berlin‘de ingilizce tamamen yeterli bence ya dükkanlarda Ben „alman“ olmama ragmen ingilizce konusuyorlardi benimle muhtemelen is hayatinda daha da yogun bu durum Ayrica Küçük Istanbul gibi bir sehir bence ilk duragin Berlin olmali ordan biraz Almanca cözüp açilirsinBenim mesleğim hamburgda dönüyor ama onun için almancam yok. Almancayı oturtana kadar berlinde şansımı denerim standart işler ile daha sonra hamburga geçerim diye düşünüyorum, istiyorum
nasıl gerek var kardeşim hayal dünyandan çıkar mısınNe gerek var diyecektim de Jacob imiş
sergio yüzünden torreira 8 numara gibi oynuyordu
simdi sadece 6 olarak oynamalı ndombele tüm yükü ceker hucum anlamında
Spor gecesi dijital ajanı @Emre Zeytinli hakkında işlem yapılacak mı ? Takipçisiyim olayın
Dün twda karşıma çıktı ali tacinin bir twitini 9 bin insan beğenmişYakub utanmadan hala üfürüyor mu
hürmetler abi, çok eskilerden aklımda kalmışsın![]()