Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.859
- 11.206
- 1.838
Vizyon
cengiz 15 milyon dogru mu yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vizyon
Doğru zaten 15 m euro açıkladılar.cengiz 15 milyon dogru mu yav
Evet. Hatta Fred'de 15 milyon. Dusuk acikladilar.cengiz 15 milyon dogru mu yav
Gazete kupürünu dolabıma yapistirmistimSen 2004'te hayatta miydin? Nerden biliyon Birand'i falan?
Net oynamaya geldi bu adam böyle adamlar bizim lig için çok elverişli değer görünce coşar gazla çalışırYürüyen Galatasaray oldu bile... Florya'da içtiği 1 bardak su sonrası bu camia için kanının son damlasına kadar savaşır.
![]()
ben o 15 milyon laflarını hep milletin abartıp yukarı yuvarladıgı rakamlar sanıyordumDoğru zaten 15 m euro açıkladılar.
Milletin unutmasını bekliyorlar. Fena rezil oldularşuan takındıkları tavır onu gösteriyor![]()
Asporda Gürcan on kilo fazlası var demiştiHe aynen dombeke 150 kilo bu kilolu muhabbetini kim çıkardı acaba cidden merak ediyorum![]()
Marsilya başkanı bunlara şart koşmuş rakamlarla oynamak yok diye.ben o 15 milyon laflarını hep milletin abartıp yukarı yuvarladıgı rakamlar sanıyordum
Plansızlıktan dolayı verdiler şimdide orta sahaya muhtemelen birini almayacaklar. Çok top kaybediyor eziyor diye de sövmeye başlamışlar.Bunlar Cengiz'e o parayı nasıl verebildiler yav. Yabancı kuralı vs diyorlar da gider Salih Özcan'ı alırım 6 numaraya, sağ kanada da sağlam 1 tane yabancı alır oynatırım. Çok ilginç gerçekten.
abdül, kaan, oliveira, demirbay, mertens, bakambu, kerem, bay yazmamışım dahamuslerahepsi bizde aklımı çıldıracam
boey - nelsson - sanchez - angelino
ndombele - torreira
tete - ziyech - zaha
icardi
adam hem sokmuş hem reklamını yaptırmış helal olsunMarsilya başkanı bunlara şart koşmuş rakamlarla oynamak yok diye.