Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence ciddi bir sıkıntı bu ancak transfer yapacağımızı düşünüyorum.Günay,Abdülkerim,Kazimcan,Kaan,Demirbay
Halil,Kerem ve Baris alper
8 yerli oyuncumuz kaldi alt yapi oyuncularimiz haric
Eyup yerli sayılıyor.kanada kebir ali gelmeliÖzellike orta sahaya 1 tane, 1 tane de Yunus yerine kanada genç, yerli futbolcu alırsak iyi olur.
Eyüp Aydın ve Başar Önal iyi olurdu
Başar, Türkiye u19'da ama Eyüp Aydın Almanya u16 da felan oynamış. Nasıl olacak bilmiyorum
Eyup yerli sayılıyor.kanada kebir ali gelmeli
Maclar derken? 1 tane yaparsak eyvallah. Cumartesi veya pazar oynayabiliriz. Ama hala bir aciklama olmamamasi acaba hazirlik maci yapmayacakmiyiz dedirtiyor acikcasiHazırlık maçları hangi takımlar ile yapılacak acaba? Yakında maçlar ile ilgili açıklama gelir, umarım stadyumda taraftara açık olarak yapılır, epey taraftar gelir diye düşünüyorum.
Kacişin yok haluk, kendini aklamaya calismaHemen haluk beyleri asıp kesmeyelim
Bi dinleyelim rtaşlar ön yargili olmayin![]()
Program açıklanır, adapte edilmesi gereken oyuncular var, o yüzden kesinlikle maç ayarlanır diye düşünüyorumMaclar derken? 1 tane yaparsak eyvallah. Cumartesi veya pazar oynayabiliriz. Ama hala bir aciklama olmamamasi acaba hazirlik maci yapmayacakmiyiz dedirtiyor acikcasi
Birçok yerde yazdılar,seçim yapmadığı için yerli imisKaynak ?
Zevk almalı insan kaçınılmaz olandanbayern macina loca kiraladik allianzda arkadaslarla adam basi 400 euro tuttu
hem 400 euro bayilacagim hem fark yiyecegiz
sag bek yedegi kaan ayhannelson ve sançez yabancı
abdülkerim ve kaan yerli rotasyonu işte stoper için
emin kalsaydı oynamayacaktı büyük ihtimal
Dedigim gibi yaparsak hafta sonu olur, hafta icine mac ayarlamaz bizimkilerProgram açıklanır, adapte edilmesi gereken oyuncular var, o yüzden kesinlikle maç ayarlanır diye düşünüyorum
Manisadaki Ayberk deniliyorEmin de gittiğine göre, Giresunsporlu, 20 yaşında, solak stoper Kadir Seven denenmeli. Stoper rotasyonu için çok iyi olur. İzlediğim birkaç maçta beğenmiştim; birkaç ay önce Hoffenheim' ın ilgilendiği de konuşuluyordu. Yerli bir stoper lazım ve aklıma başkası gelmiyor. Kaan sol stoperde zorlanabilir, DM ve RB pozisyonunda daha çok fırsat bulacaktır zaten...
Takım bir toplansın, zaten kısa sürede açıklama yapılır. Geçen sezon İstanbulspor ile yapmıştık, yine İstanbul'da olan bir takım olur diye düşünüyorumDedigim gibi yaparsak hafta sonu olur, hafta icine mac ayarlamaz bizimkiler
2 kanatda dolu, oraya genc yerli almak gereksiz olurÖzellike orta sahaya 1 tane, 1 tane de Yunus yerine kanada genç, yerli futbolcu alırsak iyi olur.
Eyüp Aydın ve Başar Önal iyi olurdu
Başar, Türkiye u19'da ama Eyüp Aydın Almanya u16 da felan oynamış. Nasıl olacak bilmiyorum
nelson ve sançez yabancı
abdülkerim ve kaan yerli rotasyonu işte stoper için
emin kalsaydı oynamayacaktı büyük ihtimal
Adamlar söylemeseydi kazık girecekti, kimsenin haberi yoktu, yada haberleri vardı maçaları yemedi söylemeye, aslında mantık olarak teşekkür bile etmeliyiz.Hemen haluk beyleri asıp kesmeyelim
Bi dinleyelim rtaşlar ön yargili olmayin![]()