Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaraylı adam Munihten Manchesterdan korkmaz
Galatasaraylı adam 5 yeriz 8 yeriz demez
Galatasaraylı adama içimizden geçerler gibi yorumlar yakışık almaz,
çıkar topumuzu oynarız gücümüz yetmez ise yeniliriz ,
yeni jenerasyon taraftarın bunu öğrenmesi lazım
Kubilaylı 93 serisini, Hagili 96 serisini izlememiş yeni nesilde var malesef bu. Öyle zaferler gördük ki, kadro ektra kötü falan değilse avrupa maçlarına hep bir umutla otururuz biz. Çünkü bu kulübün mottosu " İngilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme mâlik olmak, Türk olmayan takımları yenmektir.”

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

zaha ile kerem oynar tete hamle oyuncusu olur. yabancı hayranlığına son verelim
Ziyech devreye girene kadar Zaha - Kerem (10) - Tete olabilir yav (ya da tete göbek bilemedim).

Mertensi 10 numaraya ilk 11 yazamıyorum artık ben. hamle olarak kötü değil tabi

Kubilaylı 93 serisini, Hagili 96 serisini izlememiş yeni nesilde var malesef bu. Öyle zaferler gördük ki, kadro ektra kötü falan değilse avrupa maçlarına hep bir umutla otururuz biz. Çünkü bu kulübün mottosu " İngilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme mâlik olmak, Türk olmayan takımları yenmektir.”

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Prakazi ve Simovic li seriyi unutmuşsun. 2 Şampiyonluk PSV zaferi. Şampiyon kulüpler kupası'nda yarı final

Tamam arap falanlar da mal değiller yani altı üstü 8 yabancı olan yerde en iyilerinin olması için çabalıyor herifler orta üst oyuncuyu bile göndermek için takla atıyorlar.
Araplar mi almis? Salak olmalari lazim, simdi baktim da en son full oynadigi sezon 2018/19 sezonunda olmus. Yani 4 sene once. Ondan sonraki sezonlar ortalama 1000 dakikayi gecmemis aldigi sure. Hani oyle ust duzey topcu falan da degil artik, bunlar da para var daha iyisini alirlar yani.

Kerem bu sene ligde 4-2-3-1'de 2. forvet/10 numara gibi oynar Mertens yerine. Hoca hem 3 yerli kuralı sebebiyle hem de Icardi/Kerem'den düzenli ekmek çıkması sebebiyle kesmeyecektir.
Avrupa'da 3'lü oynar mıyız diye soran var ama benim gördüğüm Okan Hoca bayağı tutucu bir adam. Oyun şekli ligdeki gibi hurra saldırma şeklinde olmaz doğal olarak Avrupa'da, ama ben orda da 4-2-3-1'den vazgeçeceğini hiç zannetmiyorum.
Ziyech'i sağ kanat olarak düşünüyoruz lafı ve forvet arkası oynayan oyuncunun da ne yaptığı 8 numara kadar önemli söylemleri de bu dediğimi güçlendiriyor. Sadece Abdülkerim yerine Sanchez oynayabilir CL'de.

Hakimin hesabı değil la o yemişssin :asd: 26 k lı hesap atıyor bunları eski falandır %90 buda.
Yok zaten o sürede dönmesi normal hocada sahalara inmesine daha var demişti Zaha bu hafta sonuna doğru takımla çalışmalara başlar Ziyech de o sırada düz koşulara başlar en erken muhtemelen önümüzdeki hafta sonuna doğru takımla çalışmalara başlar.

yarın galiba idmanımız var

zaha ndombele ziyech üçlüsü takımla çalışacak mı acaba

Özelikle zaha ve ziyech milli ara boyunca takim la calismak zorunda

Acaba ilk 11 nasil olacak diye düsünenler var,bana göre bu takim kolay kolay tam kadro olamayacak sakatlik ve cezali oyunculardan dolayi

Yok zaten o sürede dönmesi normal hocada sahalara inmesine daha var demişti Zaha bu hafta sonuna doğru takımla çalışmalara başlar Ziyech de o sırada düz koşulara başlar en erken muhtemelen önümüzdeki hafta sonuna doğru takımla çalışmalara başlar.
Milli aradan sonra falan dönecektir zaten ama orada
Bu hesaptan bahsediyorum

Bu hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt