- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Nerede o peki? Bu işi çözse çözse kardeşim @Sami Karakoç çözer. @Serhan Artemis Serkan Şafak mi?Değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerede o peki? Bu işi çözse çözse kardeşim @Sami Karakoç çözer. @Serhan Artemis Serkan Şafak mi?Değil.
?İyi canıms
Şu an hayır geçen hafta Antakya'ya geldim ama döneceğim ilerleyen zamanlarda.İyi canıms
Ankara’da mısın
DeğilNerede o peki? Bu işi çözse çözse kardeşim @Sami Karakoç çözer. @Serhan Artemis Serkan Şafak mi?
Ne yedirmisler AdmirimAklıma gelmişken yazayım, Neymar Brezilya’yı dağıtıp Avrupa’ya geldiğinde sadece 59 kiloydu, ilk işleri 7-8 kilo aldırmak olmuştu.
Nerede o peki? Bu işi çözse çözse kardeşim @Sami Karakoç çözer. @Serhan Artemis Serkan Şafak mi?
Bertuğ Cemil şarkıcı yahu. Sen ortalığı daha fazla karıştırdın.Değil
Kaan Bertug Bertug Cemil mi peki bende sana sorayim
Hazırlık maçı yapar mıyız acaba ? Zaha, Ndombele, Tete, Kerem D. gibi oyuncuların maç eksiği için. Umarım yaparız.başarılı oldu mu
bildiğim kadarıyla chelsea 3lü savunmaya dönünce ziyech gözden düştü
değil. bu serhan dümdüz gobelNerede o peki? Bu işi çözse çözse kardeşim @Sami Karakoç çözer. @Serhan Artemis Serkan Şafak mi?
değil. bu serhan dümdüz gobel
Serkan Şafak nerede? Bu Serhan'da çok ağır Serkan Şafak havası seziyorum.değil. bu serhan dümdüz gobel
Serkan Şafak nerede? Bu Serhan'da çok ağır Serkan Şafak havası seziyorum.
Bazen Galatasaraylı olmasaydım diyorum
Pes ediyorum. Keyfinize bakın dostlar. Serkan'ın Allah cezasını vermesin.Kayalar kabilesine mensup o Artemis kabilesi değil.
Serkan buna göre akıllı. Öyle kıyasla.Serkan Şafak nerede? Bu Serhan'da çok ağır Serkan Şafak havası seziyorum.