Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dome la alıp veremedigim bir şey yok. Ekin maçları izlemedigini deklare etmişti geçmişte ona istinaden yazdim
O şu an nöbette daha önce iki kere yapıp beklediği tepkileri alamadığı 'orta sahanın önemi yok atanınla tutanın iyi olacak' esprisini üçüncü defa ne zaman yaparsa bu kez beklediği hahaları alır onun hesabını yapmakla meşguldür.

Muslera
Boey
Nelsson
Abdulkerim
Kazımcan
Torreira
Ndombele
Zaha
Ziyech
Kerem
İcardi

Günay
Kaan
Emin
Sanchez
Angelino
Demirbay
Oliveira
Tete
Mertens
Barış
Bakambu

2. Kadroya Bakambu yerine İcardi koy ligde çoğu maçı kazanır.

İmkan ve zaman veren başka bir kulüp var mı?
Doğru diyorsun Sn. Torrent maalesef bahtsızdı o açıdan.
ya ali allah aşkına torrent kim de zaman ve imkan vereceksin adamın 60 yaşında 50 tane maçı yoktu td olarak

ne bizden önce başarısı vardı ne bizden sonra olacak, keza takım bile bulamıyor

geldiği gün zaten saçma sapan bi tercih olduğunu söylemiştik, aldığı tazminatın en az yarısını kendisinin almadığını düşünüyorum
Ağzında gümüş kaşıkla doğmamış gariban Domenec. Pep'in taktiklerinin arkasındaki beyin olmasını geçtim, hoca NYCFC takımında oynattığı efsane topla müthiş bir highlights reel derlemiş Twitter profiline pinlemişti. Bundan ala başarı var mı. Başka hangi GS hocası bunu başarmış? Ayrıca Kerem'e futbol öğretti.

———Zaha-Icardi-Ziyech———
-Angel-Torreira-Ndombele-Boey-
——Abdül-Nelsson-Sanchez——
—————Muslera—————

Bam bam bam

Doğru diyorsun Sn. Torrent maalesef bahtsızdı o açıdan.

Ağzında gümüş kaşıkla doğmamış gariban Domenec. Pep'in taktiklerinin arkasındaki beyin olmasını geçtim, hoca NYCFC takımında oynattığı efsane topla müthiş bir highlights reel derlemiş Twitter profiline pinlemişti. Bundan ala başarı var mı. Başka hangi GS hocası bunu başarmış? Ayrıca Kerem'e futbol öğretti.
Bence o bahtsızlığından değil de bence. Öyle olsun bakalım.

Kim alır

mus
marcao alpaslan luyindama
ömer emrek aytaç arda sekidika
babel kerem

vs

mus
boey nels bardak kazım
torreira demir dombele
ziyech kerem
icardi

IMG_2378.webp

Fenerlilerde fena yangın var bunlar ilk mağlubiyette tamamen kaosa gömülürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt