Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.971
- 102.121
- 5.238
zaha ve ziyech yapsanasadece 5 büyük lig var üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaha ve ziyech yapsanasadece 5 büyük lig var üstad
ünal aysal'in yaptigi hatalara dogru gidiyoruz, madem Sanchez gelecekte, Nelsson uygun fiyata satilabilirdi ama bakalim nolacak bu isin sonu. ocak ayina kadar gidisat belli olurVictor Nelsson'un Galatasaray ile olan sözleşmesinin 2027 yılına kadar uzatılmasına bir adım kaldı.
Victor Nelsson'un maaşında önemli bir artış olacak.
(Nicolò Schira)
ndombele vs ziyech var mi renktas?
Eyüpspor diyince maşallah namağlup seriye bağladılar.Bu sene direk gelecekler gibi duruyor.Henüz çok erken bunu söylemek için ama.Bravo Arda Turan'a.Eyüpsporlada olur aslında
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ndombele'nin mevkisi ziyech'e göre farklı olduğu için karşılaştırmıyor dbndombele vs ziyech var mi renktas?
ndombele - ziyech - oliveira da enteresan olur
üstad keramettin bey görmeden sil lütfen
Ndombele hakkinda izledigim son analizi baz alarak 2li orta saha oynamasi imkansiz cünkü savunma gücü zayif, topsuz oyunu ve adam kovalamayi sevmiyor
@Hayri Cund ne diyorlar sana üstat?Forumda Ndombele kilolu algisini ilk yapan kim? Hayri cund mu?
Ekli dosyayı görüntüle 219281
bruno fernandes bordo
ndombele mavi
22/23 sezonu
biz bu herifi nasıl aldık yaw. fokuslanıp form yakalarsa acayip bi topcu gibi
fernandesi overrated bulan bir tek ben miyim acaba
bunun ndombele ile alakası yok
ne olduğunu anlayamadığım oyuncuları pek sevmiyorum
Gerek yok, hatta Icardi'nin sarkisi da bu sezon son bulmali.nbombeleye daha gol müzigi ayarlanmadi mi?