Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 219281

bruno fernandes bordo
ndombele mavi

22/23 sezonu

biz bu herifi nasıl aldık yaw. fokuslanıp form yakalarsa acayip bi topcu gibi

ben bizim ortamın eğer kendini verirse her futbolcuyu aşırı mutlu edebileceğini düşünüyorum. zaten kulüp sana evdir arabadır vs her türlü güzellik için yardımcı oluyordur fazla fazla. e türkiyede EU maaş alıyorsun , rahat yaşarsın.

ben daha çok 15 Milyon opsiyonu tuttuğunda nasıl halledeceğiz onun merakındayım. tutacak cünkü bu adam. yaş 26 ...

91 ndombele
93 boey
94 bakambu

öyleyse iyi bir galatasaraylı diyebiliriz

ama aynı zamanda baya ahlaksız ve menfaatçi bir gazeteciymiş de diyebiliriz

işini yapmamış çünkü
Ahlaklı adam mı kaldı :) Hepsi 3-5 takipçi peşinde. İnternet ortamında kurumsal şirketlerden daha çok para kazanırlarsa sonuç böyle olur maalesef.

Bu transfere aklım ermedi bilen var mı niye gitti.

Kızılyıldız, Cherif Ndiaye ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
27 yaşındaki Senegalli golcü 1.4 milyon Euro artı bonuslar karşılığında transfer olurken, yeni sezonda Adana Demirspor formasıyla çıktığı 8 maçta takımına 5 gol ve 3 asistlik katkı sağlamıştı.

Tutarsa Ndombele-Torreira müthiş dinamik orta saha yalnız. Dualarımız Ndombelenin Icardi gibi kulubu benimsemesi ve yeniden futbol oynamak istemesi uzerine

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Üstat adama yıllık 3 milyon euro verip bir de duaya mı çıkacağız inşallah futbol oynar diye? Zaten işi bu adamın parayı bu yüzden ödüyoruz.
Zaha, Ziyech, Ndombele futbol oynasın diye dua edeceksek bir yerlerde yanlış var demektir.

daha sonraki maça çok var yav

samsun maçında görelim kopenhag öncesi - kendimizi hazırlayalım modunda olmak istiyorum bir an önce

Bu transfere aklım ermedi bilen var mı niye gitti.

Kızılyıldız, Cherif Ndiaye ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
27 yaşındaki Senegalli golcü 1.4 milyon Euro artı bonuslar karşılığında transfer olurken, yeni sezonda Adana Demirspor formasıyla çıktığı 8 maçta takımına 5 gol ve 3 asistlik katkı sağlamıştı.
Adana çok sıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt