Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günün sonunda 100’e yakın kadro kurabiliyorum 433, 4231, 352, 343 formasyonlarında.

İki kritik oyuncumuz var bence, 1’i Icardi, diğeri Torreira. Onun dışında her eksiklik kabul edebilir durumda.

Kalede Muslera, yedeği Günay. Tercih edilmese de zorda kalsa günü kurtarabilir.

Sağ Boey önemli ama bir aksilik olsa Davinson ve Kaan ile gün kurtarılabilir. Tabii başka bir oyun oynayacaksınız. Sacha yokken bu adamları koyup aynı performansı beklememek lazım. Hatta 3’lüye dönüp kanat orta saha olarak Tete, Barış kullanılabilir, Solda Angelino.

Solda Angelino, yerli alternatifi Kazımcan gayet idare edebilir. Edemezse 3’lüye dönüp Kerem atılabilir.

Stoperler Apo, Nelsson, Davinson bence üçü de Beşiktaş, Fener stoperlerinin üstünde. Dolayısıyla ister 3’lü oyna, ister 3’ünden ikisini oyna. İster defansı ileride kurduğunda Davinson, Apo koy, ister sette Nelsson Davinson yap.. İster 3’lü de Kaan-Davinson-Apo yap burada 2 yerli hakkını tepe tepe kullan.

Orta alan bir kesici, bir delici iki orta sahamız oldu, biri daha defansif ve yırtıcı. Diğeri daha ofansif ve teknik iki de 8 numaramız var. İstediğin oyunu oynayabilirsin. İsterse sette hücum et, ister kanatlardan git, ister ortadan del, ister ceza sahasını karıştır gol bul.

Kanatlar, Barış fizikli kanat forvet, Zaha bitirici kanat forvet, Kerem besleyici, Tete geçiş hücumunda etkili bir kanat, Ziyech oyun kurucu kanat, Mertens gizli forvet veya oyun kurucu orta saha, Halil gizli forvet. Bu oyuncularla geçiş de oynanır, kontra da, set de oynanır. Yeter ki doğru maça, doğru kurgu çıkarılsın.

Forvette Icardi zaten müthiş bitirici, Bakambu kendini toplarsa fizikli ve hızlı forvet, ihtiyaç olursa da Mertens arkasını besleyen sahte 9, Zaha delici sahte 9’u da gayet iyi oynar.

Özetle sabahtan beri kafamda kadro kuruyorum. Ve gelinen noktada neredeyse sonsuz bir kombinasyon var.

yerli oyuncuların maaşlarına da bi güncelleme çekilir herhalde, nelsson ve boey'e yapılacaksa bi şeyler,

maaş yükü nereye gidiyor, ürkütücü biraz

Başakşehir, Inter'in 21 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Lucien Agoume kiralamak için harekete geçti.

Royal Antwerp falan alsa bugun Dubois'i keşke

Efe zaten suan 17 yasinda o yuzden A takimla mumkun oldugunca beraber calisip ara sira maclarin son 10 dakikasinda falan forma verilse iyi olur.

Hamza da 18. Bu sene de kalmasinda sorun yok lakin hoca bence onu hic oynatmayi dusunmuyor. Belki devre arasinda 1. lig'e 6 ayligina kiralik gonderilebilir.
Bunun için maçları erken koparmak gerekiyor. Geçtiğimiz sezon hemen hemen tüm maçları 1 farkla riskli durumda bitirdik. Bu sezon Antep maçı gibi maçları ilk devreden koparırsak Efe de süre alacaktır.

Son düzenleme:

Dubois giderse diye...
Kazımcan Sağ bek, Sağ açık, Sol Açık, Forvet de oynadı Altay'da.

Keşke güvenip ilk 11e monte edebilseydik. Bence büyük topçu olacak..

Ben ilk günden beri diyorum bu çocuğa daha çok süre vermeliyiz hatta direkt oynamalı diye. Önemli işler yaptı bu genç yaşıma rağmen ancak olası 3’lü defans kurgusunda elimizde Angelinho varken oynama şansı yedekten öteye zor gözüküyor. Bakalım zaman ne gösterecek.

Geçen sene hem Ndombele hem de Ziyech'in isimleri geçmiş T.Nöbeti başlıklarında
Her ikisi de ulaşılmaz hedefler olarak görülmüş
İlginçtir.. bir rtaşımız ikisini aynı post içinde şu şekil zikretmiş

Ekran görüntüsü 2023-09-06 040507.png

Yine ilginçtir bakın nasıl bir orta saha kurmuş..

Ekran görüntüsü 2023-09-06 041419.png

Sonradan ceza almış o ayrı :)

@Mustafa Dural rtaşımız da doğum gününde mumları üflemeden Toreira veya Ndombele dilemiş
Taa geçen sene

Ekran görüntüsü 2023-09-06 041729.webp

Top rakipteyken de neler yaptığının videosu düşer mi.
Adamda o fizik ve meziyet var morinho ile savunmada yapmisti o kisim hocanin oyuncuyu ikna etmesinde edemiyormusun koyacaksin 10 numaraya on alan presi cok etkili bu adam geride bos bos adam kovalamayi sevmiyor

10 numaraya mertens yerine koysak hem fizik hem teknik hemde pres gucu olarak maksimum verimi aliriz adami 8 e koyup gel adam kovala dersek cok kufur yer

Adamda o fizik ve meziyet var morinho ile savunmada yapmisti o kisim hocanin oyuncuyu ikna etmesinde edemiyormusun koyacaksin 10 numaraya on alan presi cok etkili bu adam geride bos bos adam kovalamayi sevmiyor

10 numaraya mertens yerine koysak hem fizik hem teknik hemde pres gucu olarak maksimum verimi aliriz adami 8 e koyup gel adam kovala dersek cok kufur yer
4-3-3 için ideal adam benim fikrim. Torreira ndombele kerem demirbay oynar ligde gibi

Ben ilk günden beri diyorum bu çocuğa daha çok süre vermeliyiz hatta direkt oynamalı diye. Önemli işler yaptı bu genç yaşıma rağmen ancak olası 3’lü defans kurgusunda elimizde Angelinho varken oynama şansı yedekten öteye zor gözüküyor. Bakalım zaman ne gösterecek.
Defans bölgesinde çok yeni oynamaya başladığı için defans bilgisi haliyle düşük, pozisyon alma ve hamle zamanlaması konusunda daha gelişmesi lazım, hücum gücü yüksek rakiplere karşı defoları ortaya çıkıyor

dübüa eve yeni çıktı. madem gönderilecek adama deseydiniz

adamı sinir hastası etti okan buruk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt