Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransadan bizim lige gelip kötü çıkan olmuyor bakalım bunların aldıkları adam nasıl çıkacak.

16414.jpg

Dün beşiktaş Hazard haberlerini gırgır sanıyordum meğerse kardeşini almak istiyorlarmış.

Zorunlu açıklama

GSC FORUMA mesnetsizce saldırmayı alışkanlık haline getiren medya şovmeni @Emre Zeytinli 4 Eylül 2023 tarihli “Spor Gecesi digital” programında başta forumumuz olmak üzere üyelerimizi hedef alan sözleri üzerine bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.

Bahsi geçen şahıs, ilgili program yöneticisi ve Kanal yönetimiyle ilgili arastirma süreci başlatılmış, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu nezdinde gerekli şikayetler yapılmıştır. Spor gecesi Digital kanalının GSC’nin gerçekleştireceği tüm organizasyonlara girişleri yasaklanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
GSC FORUM

Tatil bitip antrenmanlar ne zaman basliyor? Hic antrenman goruntusu falan yok.

icardinin 7 tane kardesi varmis

bende diyorum niye ailesiyle hic görüntüsü yok diye

her birine parami yetisir

bu arada bir tane kiz kardesi var manyak birsey
ama tabii ki kendisi bacimiz olur

Akşama bunların chatini merak ediyorum taraftara çok fazla atar gider yaptılar 2 gündür saklandılar ne normal ne de baskın yayın açtılar. :asd:

laugh.gif

"2 gün laf yemekten yusuf yusuf olduk - transferlere yayın açmak bile yemedi o derece - akşam çok abanmayın bize lütfen"

Geri vites yayınına özel hazırlığınız nedir Herr @Emre Zeytinli

Slimfit Çağdaş istifa ettiğine göre Kayserispor yüksek ihtimal küme düşer demek ki transfer tahtasını açamadılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt