Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu durumla ilgili bir ara et tüketiminin ülkemizdeki düşüklüğü söylenmişti. Doğru olabileceğini düşünüyorum. Alt yapidaki çoğu çocuğun ailesi zaten cocuklarini bir kurtuluş umuduyla futbola yazdiriyorlar. Ülkemizde ben hiç ulan çocuğum cok yetenekli bundan mühendis falan olmaz direk topçu olsun diyen duymadim. Yetenek olsun olmasın ya tutarsa hem kendini hem bizi kurtarır gözüyle bakılıyor.
Brezilya ve Afrika'yı açıklamıyor protein yetersizliği. Elbette protein, tesis ve eğitim yetersizliğinin de önemi var ama kesinlikle genetik faktörler de var. Yine de gurbetçiler arasından çıkan elit Türk futbolcu sayısının Türkiye'den çıkan elit futbolcu sayısından fazla olması olayın sadece genetik olmadığını da ortaya koyuyor

bankalar birliği anlaşması tüm gelirlere el koyuyor ❌

Senelik ödemen var onu ödersen kalanı beyanla harcarsın. 200 milyon euroluk adam satınca 100üne mi çökecek yani, borcum zaten o kadar.

Borcun ödenmeme ihtimaline karşı alınan önlem bu.

Bu tip kolpaları konuya taşımaya son verin.
Artan faiz bu seneyi etkiliyor mu.

beyler bu fikstür ne zaman açıklanacak

samsun, ankaragücü ve bayern maçlarına gitmek istiyorum

Mustafa karataş GS scout ekibinde görev alırken mart 2016'da davidson sanchezi Atletico nacional -sporting cristal maçında raporlamış. 4 ay sonra da 5.5 milyon euro'ya ajax'a transfer olmuş. en son ne zaman güney amerika'dan oyuncu almıştık ?

Selçuk İnan ayarinda bi yerli transferi yapsaydık keske ortasahaya🥲

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt