- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
Demiyim demiyim diyorum da
Zaten 2 tane henüz zaman alamamış futbolcumuz var , antrenman eksiklikleri var
Neyin rahatlığındayız biz
Maalesef dedin muns
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demiyim demiyim diyorum da
Zaten 2 tane henüz zaman alamamış futbolcumuz var , antrenman eksiklikleri var
Neyin rahatlığındayız biz
Hafta sonu hazırlık macımız var mı üstad
Brezilya ve Afrika'yı açıklamıyor protein yetersizliği. Elbette protein, tesis ve eğitim yetersizliğinin de önemi var ama kesinlikle genetik faktörler de var. Yine de gurbetçiler arasından çıkan elit Türk futbolcu sayısının Türkiye'den çıkan elit futbolcu sayısından fazla olması olayın sadece genetik olmadığını da ortaya koyuyorBu durumla ilgili bir ara et tüketiminin ülkemizdeki düşüklüğü söylenmişti. Doğru olabileceğini düşünüyorum. Alt yapidaki çoğu çocuğun ailesi zaten cocuklarini bir kurtuluş umuduyla futbola yazdiriyorlar. Ülkemizde ben hiç ulan çocuğum cok yetenekli bundan mühendis falan olmaz direk topçu olsun diyen duymadim. Yetenek olsun olmasın ya tutarsa hem kendini hem bizi kurtarır gözüyle bakılıyor.
Araplarda bizden bile sonra kapanıyorVerratti'yi Cl listesine almamışlar. Araplarda dönem kapandı mı? Fb zorlayabilir
Artan faiz bu seneyi etkiliyor mu.bankalar birliği anlaşması tüm gelirlere el koyuyor
Senelik ödemen var onu ödersen kalanı beyanla harcarsın. 200 milyon euroluk adam satınca 100üne mi çökecek yani, borcum zaten o kadar.
Borcun ödenmeme ihtimaline karşı alınan önlem bu.
Bu tip kolpaları konuya taşımaya son verin.
PazartesiHazırlık maçını ne zaman yaparız acaba, yayınlansa bari de izlesek
Adam bilmeden milyonluk içim reklamı yaptı
bunu izleyen oldu mu? Bu adam böyle oynarsa 20 tane gedson eder net![]()
Tottenham forumlarında Gedson orada kral olmuş Ndombele tanrı olur herhalde falan diye konuşuyolardıgedson bokunu yesin ndombelenin. tavan olarak ndombelenin eşi çok az dünyadaki aktif ortasahalar içinde.
furkandan haberi olan taraftar candır.aferin lan
Yok yav,ben kimse icin sosyal medyadan mesaj yazmam.en son burak yılmaz moskova-Galatasaray arasında tercih yapacakken yazdim 2012'de,çocuktum o zamanda.Sen değil misin onu yazan
Bu seneyi hayır ama seneye düşer mi tekrar, sanmamArtan faiz bu seneyi etkiliyor mu.