- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.091
- 5.488
Pepe Trabzon ya da basaksehir olacağı belliydi.Bak iste benim tahminim cikacak,ama zor değildi bu.zaten ugurcan ve bakasetasa,viscaya sahiplerdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu ve Pepe’yi alırlarsa bayağı yılan gibi takım olurlar.Emmanuel Dennis’i de alabilirmiş TS
Onlarda bizm için öyle düşünüyor.ne de olsa ndombele,sanchez,ziyech,zaha ve tete oynamadıts'yi iyi ki aradan çıkartmışız erkenden
BurdissoMustafa karataş GS scout ekibinde görev alırken mart 2016'da davidson sanchezi Atletico nacional -sporting cristal maçında raporlamış. 4 ay sonra da 5.5 milyon euro'ya ajax'a transfer olmuş. en son ne zaman güney amerika'dan oyuncu almıştık ?
Neremize alalım daha olumBiz niye almadık dennisi?
Onlarda bizm için öyle düşünüyor.ne de olsa ndombele,sanchez,ziyech,zaha ve tete oynamadı
3lüyü çok düşündüm analizler yaptım. Boey ve nelssondan patlıyoruz. İkisi de uygun değil343 3421 neden olmasın
MaiconMustafa karataş GS scout ekibinde görev alırken mart 2016'da davidson sanchezi Atletico nacional -sporting cristal maçında raporlamış. 4 ay sonra da 5.5 milyon euro'ya ajax'a transfer olmuş. en son ne zaman güney amerika'dan oyuncu almıştık ?
Hayır bakambuyu almadan once neden almadık?Dennis Galatasaray forması ile dolasan bi adam,menajeri de tanidikNeremize alalım daha olum