Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TFF Şampiyonlar ligine katılan takıma özel ekstra bir yabancı hakkı getirmeli, sonuçta en yüksek katsayılı organizasyonda ülke puanı için mücadele ediyoruz.
hamit ne is yapiyor acaba... kisitlamalara hayir, kriterlere evet diyordu ama 1 halta yaradigi yok gibi

yabanci siniri kalksa, yerli iyi topcular büyük takimlarda yedekte cürümez... anadolu takimlarinda ilk 11 oynarlar bu sekilde lig kalitesi de artar

Boey umarım bu sezon artık bitirici işlerde gelişme kaydeder. Orayı geliştiremediği sürece bence fransa milli takımda şans bulamaz. Karar almada ve ayak tekniğinde geliştiği an zaten minimum 40 m euroluk bek olacak

sag acik önermistim ama sol stoper de oynayabilir, hakan balta'yi andiriyor biraz... hizli da, boyu posu da yerinde... zamaninda ramos sagbekten stopere evrildi, kazimcan da yapabilir... abdülkerim de yasli zaten, onun yerini doldurabilirse 10 yil stoper aramayiz
:) Abdülkerimi yaşlı yapma gözünü seveyim. 29 yaşında daha. Düşüncene saygı duyuyorum. Hakta veriyorum .Alternatif bakıyorsun.Ama yönetim senin gibi değilde ya transfer " Zeki Çelik gibi" yada altyapıdan düşünüyor.Aslında yıllardır sırasını bekliyen koçlar gibi Ali Turap var. hiç uzağa gitmeye gerek yok.Hakkınıda vereceğini düşünüyorum ama oynatılabilirse.
Ben Kazımcanın sol stoperde kalıcı olacağını ve oranın tek adamı olacağını düşünüyorum.Angelinhodan biraz daha hücum atraksiyonları kaparsa tamamdır.Onun kadar hızlı ve pırpır olmasını bekleyemeyiz ama çok oturaklı bir solbek olacak.Ama kesinlikle oynamalı,maç ivmesi kazanması adına.Oturarak asla olmaz.

hamit ne is yapiyor acaba... kisitlamalara hayir, kriterlere evet diyordu ama 1 halta yaradigi yok gibi

yabanci siniri kalksa, yerli iyi topcular büyük takimlarda yedekte cürümez... anadolu takimlarinda ilk 11 oynarlar bu sekilde lig kalitesi de artar
Şampiyonlar liginde mücadele ettiğimiz takımlar sınırsız yabancı oynatma hakkına sahipken bizdeki manasız kurallar yüzünden dar oyuncu havuzuyla bu şartlarda her türlü imkana sahip takımlarla mücadele etmeye çalışıyoruz.
Dediğin gibi bu kuralın ne yerli oyunculara ne de kulüplere bir faydası var.

Boey umarım bu sezon artık bitirici işlerde gelişme kaydeder. Orayı geliştiremediği sürece bence fransa milli takımda şans bulamaz. Karar almada ve ayak tekniğinde geliştiği an zaten minimum 40 m euroluk bek olacak
Bu sene Okan hocamın o işlere Boey'i pek sokmayacağını ,daha defansif bir görev vereceğini,önünde oynayacak olan Tete yada Ziyaş 'ın arkasını toplayacağını düşünüyorum "Tam takım hüviyetine girdiğimizde"Geçen sene gerçekten bindirmelerde çok yoruluyordu oda kimi zaman savruklaşmasına dediğin gibi bitirici işlerde etkisizliğine sebep veriyordu.Öncelikle savunmada ilk hamleleri yapması en önemli faktör.Özellikle ŞL maçlarında.

takımda 3-5 türk var zaten neyin erdoğancılığı lan. saçma sapan yerleri deşmeye çalışıyor birileri. ali koç iyi para yedirmiş medyaya ama genel kurullarında rozet takıp posterini astıklarını unutmasınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt