Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu idman göstermelik olmuş zaten

Asıl idmanlar yarın olacak gibi

Sicardi’nin sakat olması korkuttu yine de
Yarın çift idman tam kapasite başlayacaklar muhtemelen. Çok ciddi bir durum olduğunu sanmıyorum, Deniz Bey akılda soru işareti kalmasın diye öyle sayıyor sıradan muhtemelen 😄

Ziyech gibi cop gibi fizigi olan adamlar daha kolay hazir oluyor
Kas yigini olanlarin hazirligi daha uzun suruyor

Orhan Uluca'nın analizini izleyene kadar bende öyle düşünmekteydim lakin analizden sonra Ndombele'nin komple bir 8 numara olduğuna ve bazı mental sıkıntıları hasabiyle 6 no da oynayamayacağına ikna oldum. Savunmayı hiç sevmiyormuş, aklı fikri hücum olan bir cengavermiş.

İdeal veya ideale yakın senaryo olmadığında zaten hemfikiriz. Sadece diyorum ki;

1. kendi mevkisinde ve daha benimsediği bir rolde (8 no yani) oynayarak önceki senelerin aksine biraz olsun bu takıma ve hedeflerine odaklanırsa
2. aynı şekilde bu sayede biraz olsun kayda değer form tutabilirse
3. sadece derbiler hariç TR ligi seviyesi için
4. sınırlı sayıda maçta olmak kaydıyla

6 numarada da oynatılsa da pek sırıtmaz bence. Yani Torreira arada dinlendirildiğinde veya kısa süreli sakatlık/ceza yaşadığında TR ligi maçlarında 6 numaraya koyup, hem onu hem diğer oyuncuları biraz kontrollü oynamak için uyarsan süper olmasa da idare eder, hatta iyi bile oynayabilir. Tabi 1 ve 2 numaralı maddelerin gerçekleşmesi zaten asıl soru işareti, ki kendisinin istenmeme sebebi zaten bu ama asıl zor olan o iki madde gerçekleşirse ligde 3-5 maç 6 numarada kullanılması o kadar da problem olmaz diye düşünüyorum. Yeter ki burayı benimsesin, kafası biraz olsun rahatlasın, odaklansın ve form tutsun. Madem en kritik bölgeye böyle bir risk aldık yine, artık mecbur bunun gerçekleşmesi için bekleyeceğiz.

muhtemelen ideal 11 yeni 1 sakatlık olmazsa manu maçında sahada olur

zaha hariç

İcardinin nasıl geldiğini anlamadım daha 18 gibi falan uçaktan story atmıştı nasıl gelmiş anlamadım. Aynı şekilde muslerada aynı uçakla geliyorlar zaten.

Dombele durdu arkadaşlarını izliyor

Kulüp doktoru Yener İnce'nin söyledikleri,

İcardi ayak bileğinde darbe almış. Ufak bir şişlik var dedi. Bireysel çalışıyor. Önümüzdeki hafta içi takımla çalışmaya başlayacak.

Oliviera belinde sıkıntı vardı. Bireysel çalışıyor. Önümüzdeki hafta içi takımla çalışmaya başlayacak.

Ziyech antrenman eksikliği vardı. Bireysel çalışıyor. Önümüzdeki hafta içi takımla çalışmaya başlayacak.

Zaha için arka adele kasta sıkıntı nedeni ile bireysel çalışıyor. 1 hafta-10 gin gibi takımla çalışmalara başlayacakmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt