- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kahkaha atıyorum gördüğümden beri net en ikonik fotosu bu. Diğeri de üniversite kafetaryasindaki kolalı foto. Artık bulamıyorum maalesefbilge adam reis
Evet 1 saat önce uçakta gözüküyor.Uçaktan Florya'ya paraşütle atlamadıysa öyle gibi görünüyor![]()
İcardinin nasıl geldiğini anlamadım daha 18 gibi falan uçaktan story atmıştı nasıl gelmiş anlamadım. Aynı şekilde muslerada aynı uçakla geliyorlar zaten.
Boş boş sallaması hoş değil benceUçaktan Florya'ya paraşütle atlamadıysa öyle gibi görünüyor![]()
Mac icin kondisyonu artsın diye çalışıyomuszaha'da sıkılmıştır artık bu bireysel program işinden
ilk çıkacağı maçta fena saplar bu rakibe
Muslera antremandaydı. Kaleciler ayrı bir yerde çalışıyor. İcardi ayak bileğindeki şişme nedeni ile içeride bireysel çalışıyor. Canlı yayında gerekli açıklamalar birden fazla kez yapıldı.Muslera da İcardi de yoktu antrenmanda. Abi size 4 gün verilmiş zaten daha neyi zorluyorsunuz. İcardi in kilo fazlası var daha hazır değil. 3.sınıf takımlara atar gol sorun değil yarın Bayern içimizden geçecek biraz daha profesyonellik lütfen.
Mac icin kondisyonu artsın diye çalışıyomus