Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupa icin 3.lük dışında beklentim yok lakin bu sene dahada zorlaşan kadroyu her anlamda idare edebilir ve oyun oturtabilirse yeni fatih terimimiz göz kırpıyor diyebiliriz ufaktan

Halukla Gökhan’ın soyledigi hersey dogru cikti.

50. Kez belki.

Halen bu adamlara laf edenleri hic anlamiyorum. Ya konudan tamamen bihaberler ya da bahsi gecen trollerin uzantilari.

Bazen cok bos konussalar da, Galatasaray’da gercekten neler oluyor ogrenebilmek icin tek kaynaklar.

Basta Erden Timur olmak uzere, elimizdekilerin degerini bilelim.

50. Kez belki.

Halen bu adamlara laf edenleri hic anlamiyorum. Ya konudan tamamen bihaberler ya da bahsi gecen trollerin uzantilari.

Bazen cok bos konussalar da, Galatasaray’da gercekten neler oluyor ogrenebilmek icin tek kaynaklar.

Efsaneyi hatirlayalim

YEDIRMEYECEGIZ!!

50. Kez belki.

@Emre Zeytinli :

burdan gscimbom forum ordayız babalar oraya gelin falan

Venico olayi fener için bi yemdi bence ve yonetim gokhanla haluku kullandi... ve bu yeme bizde atladik... ramosta ayni sekilde yemdi cunku neredeyse son 1 aydir davidson sanchez adi gecmemisti.. iste boyle yapacaksin kendi taraftarini bile yaniltacaksin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt