Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.817
- 73.329
- 5.188
Gelmiş geçmiş en büyük transfer misin birader..
Hagi her zaman 1dir ama icardi ısrarla kafaya oynuyor. Bi avrupa kupası getirirse tamamdır düşünürüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 11 çıkmaması sorun değil ki, sonradan girip oynasa yine amenna.
Ama koskoca sezonda toplamda 9 maça çıktı Çağlar geçen sezon. Bu 9 maçta ise tamı tamına 709 dakika oynadı. Yazık günah yav.
Abdülkerim'in şu ortamda oynamaması net artniyettir. Ister Merih ister Çağlar yerine olsun, ama mutlaka oynamalıdır bu adam.
Hagi her zaman 1dir ama icardi ısrarla kafaya oynuyor. Bi avrupa kupası getirirse tamamdır düşünürüz
5 sene üst üste lig + Avrupa kupası getirirse konuşuruz o ihtimali.Hagi her zaman 1dir ama icardi ısrarla kafaya oynuyor. Bi avrupa kupası getirirse tamamdır düşünürüz
5 sene üst üste lig + Avrupa kupası getirirse konuşuruz o ihtimali.
Merih'i severim ama bunu ben de diyorum Arabistan'a imza attığı günden beri.Merihin bir daha milli takıma alınmaması lazım, zaten ağır, Arabistan'a gitti, 1-2 seneye fiziği çöp olur
Şunu yapma işte banlayacak
Fener değil Hamit izin vermez o kuralın değiştirilmesine8 + 3 mutlaka degismeli ama fener Cengiz ve Mert icin 20 milyon verdikten sonra zorm
kılışdar gibi takılıyor adam
istifa et ulan