Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kazımcanı kazanın lan
o çocukta çok iş var
milli takımla avrupa şampiyonası görecek piyasa yapma ihtimali yüksek
abi maç maç haritaya ve futbolcuların o gunku aldıgı acılara bakıp soylerimBayernden 5 yerine 4.5 yemek için mi
Yaz lan tüm Avrupa maçlarında alınacak puanları
2025te yeni lider olacak,takma kafanaDolar 2024'te 36.78, 2025'te 43.94
Euro ne seviyede olur acaba.
taksitle bonservis ödüyoruz biz birde
çok kötü olacak
ülke forvette bize muhtac
yalın dilek
baran demiroglu
mustafa kürşat tümay
ismil kadir kalafat
cagrı balta
ada yüzgec
İlk 2 maç gözükmüyor mu henüzabi maç maç haritaya ve futbolcuların o gunku aldıgı acılara bakıp soylerim
dogru ama bu cocuktan ötesi yalankazımcanı kazanın lan
o çocukta çok iş var
milli takımla avrupa şampiyonası görecek piyasa yapma ihtimali yüksek
kopenhag macı ilkyarı kopenhangın gol atma ihtimali var ,ikinci yarı bizim mac.hepsinin tarihi ve saati belli,elim güçlü de,şimdi diyelimki kerem yok kopenhag deplasmanında?net bişey söyleyemem.futbocular alır macı genelde.mac haritasına ulkede en iyi bakan benim muhtemelen ama harita yuzde 40 tutar en fazla.iş futbolcularda her zamanİlk 2 maç gözükmüyor mu henüz
Söylesene lan ilk 2 maçın sonucunukopenhag macı ilkyarı kopenhangın gol atma ihtimali var ,ikinci yarı bizim mac.hepsinin tarihi ve saati belli ,elim güçlü de.şimdi diyelimki kerem yok kopenhag deplasmanında?net bişey söyleyemem.futbocular alır macı genelde.mac haritasına ulkede en iyi bakan benim muhtemelen ama harita yuzde 40 tutar en fazla.iş futbolcularda her zaman
ikincisine bakmadım henuz ya.sadece kopenhaga baktım,alırız gözüküyo,hangi futbolcular gol atara bakmadım.Söylesene lan ilk 2 maçın sonucunu
tarkandan baskasını koymadım.o da adam gibi adamdırKardeş sen niye erkek fotoları koyup duruyorsun profiline ünlüleri falan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gecen sene nelson-abdulun bozulduğu maçlara bakalım
konya
başak kupa
tesaduf degil kesinlikle
Alamazsak ihraç muhtikincisine bakmadım henuz ya.sadece kopenhaga baktım,alırız gözüküyo,hangi futbolcular gol atara bakmadım.
bu arada ona da bakarım
kopenhag macı mı?beni bosver,bence alırız zaten.almalıyız da.angelino-kerem ve icardi üzerinden oynamalıAlamazsak ihraç muht
kafası gitti o maç.donk gibi biri de yoktuki macı alsın,yunusu solbeke koydukonya maçı okan buruun oyuncu değişleri sayesinde verilmiştir.