Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
41 yaşinda bekar bir adamim, şu an raki içip bişiyler kovamam lazim,
ama ben bu c.tesi gecesi naptim, oturdum icardi editleri ve golleri izledim..
99-2002 arasi asy ye en az 50 mac izlemis biri olarak Hagiyi jardeli canli gozle defalarca izlemis biri olarak soyluyorum bunu. , Allah Erden Timurdan binlerce kez razi olsun.. sirti yere gelmesin.. ben boyle bir sevgi gormedim.... Icardi bambaşka...

forumda kadın voleybolu gibi kolpa bi spor yasaklanmıştır
Bu aptallar her golden sonra istavroz çıkaran Ronaldoyu, secdeye giden salahı görseler ne diyecekler acaba?

Aradaki bağlamı asla anlayamamak ile beraber futbolcumuz kerem üzerinden yapılan bu propagandayı kınıyorum.

Bir kişi, kendisi için herhangi bir önemli an veya durumdan önce, şartlar elveriyorsa, inancına göre duasını edebilir. Farklı yerlere çekmeye gerek yok. Lafa gelince ifade özgürlüğü din özgürlüğü diye duyar kasan tayfa olarak ilk bu mikser bozuntuları damlar piyasaya.

Şaşmaz

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milli takim yenemedi diye Kerem basarisiz mi olmus? Herif hayvan gibi performans sergiledi gecen sezon takimini sampiyon yapti.

Eskiden Milli Takim oyunculari hangi takimda oynuyor umursamazdik. Bu hale gelmemizin sebebi nedir? Ne zaman basladi Milli Takim'da takimcilik?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt