Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün mü yarin mi ONURUMM
Karar veremiyorum KEMALİM anla işte…

1694428824817.webp

Hadi beyler, ankete gecelim

Göksel Gümüsdağ Dubois için hiçbir temasımız olmadı demiş Berkay’ın da sözleşmesini 3 sene uzatacaklarmış.

Ever kadro dışı haberlerini ne zaman görürüz?

Ard arda gelen kötü sonuçlar nedeniyle Rams park’ta acil toplantı yapan yönetim Okan Hoca’dan rapor istedi.

Okan Buruk revizyona gidiyor.Cimbom’da 4 oyuncu kadro dışı. Büyük beklentilerle transfer edilen Ndombele Berkan’ı aratırken Zaha’nın ağrı sebebiyle deplasman maçlarına gitmek istememesi takım arkadaşları tarafından tepkiyle karşılandı. Antrenmanda kavga eden Kerem ve ziyeç’n bu hafta kadroda yer bulması beklenmiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ard arda gelen kötü sonuçlar nedeniyle Rams park’ta acil toplantı yapan yönetim Okan Hoca’dan rapor istedi.

Okan Buruk revizyona gidiyor.Cimbom’da 4 oyuncu kadro dışı. Büyük beklentilerle transfer edilen Ndombele Berkan’ı aratırken Zaha’nın ağrı sebebiyle deplasman maçlarına gitmek istememesi takım arkadaşları tarafından tepkiyle karşılandı. Antrenmanda kavga eden Kerem ve ziyeç’n bu hafta kadroda yer bulması beklenmiyor

bu ne

Takımda herşey yolunda gitse Avrupa'da tarih yazsak bizim taraftar yine kendilerine göre birşey bulurlar.Yani böyle birşeyin olacağına gerçekten inanıyorsunuz?

salih özcan bekliyoruz da gidip okan hoca yine yerli bi vecino ister falan.vecinolanmayalım yine

ruyamda zaniolo birmingham sokaklarında yalnız geziyodu

salih özcan bekliyoruz da gidip okan hoca yine yerli bi vecino ister falan.vecinolanmayalım yine
Salih Özcan transferini zor goruyorum ama bu gurbetçi çocuklar vardı Dortmund ve Bayern altyapısı olması gelecek vaadediyor.Oyunculari tanımıyorum o iki oyuncunun nedense bizde çok iş yapacagi hissiyatı var.

Salih Özcan transferini zor goruyorum ama bu gurbetçi çocuklar vardı Dortmund ve Bayern altyapısı olması gelecek vaadediyor.Oyunculari tanımıyorum o iki oyuncunun nedense bizde çok iş yapacagi hissiyatı var.
gökdeniz ve eyüpü rotasyonda kullanacagız bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt