- 3 Haziran 2015
- 57.309
- 66.506
- 4.143
Bugün mü yarin mi ONURUMMbugün yarın tam kadro antrenmanlara başlıyoruz.
Hadi bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün mü yarin mi ONURUMMbugün yarın tam kadro antrenmanlara başlıyoruz.
Hadi bakalım
Karar veremiyorum KEMALİM anla işte…Bugün mü yarin mi ONURUMM
Sonra da istemeyerek nöbeti karistirdim yazarsin kim bilecekBaşlığın Zaha nöbeti olarak düzenlemesini öneriyorum.
bu neEver kadro dışı haberlerini ne zaman görürüz?
Ard arda gelen kötü sonuçlar nedeniyle Rams park’ta acil toplantı yapan yönetim Okan Hoca’dan rapor istedi.
Okan Buruk revizyona gidiyor.Cimbom’da 4 oyuncu kadro dışı. Büyük beklentilerle transfer edilen Ndombele Berkan’ı aratırken Zaha’nın ağrı sebebiyle deplasman maçlarına gitmek istememesi takım arkadaşları tarafından tepkiyle karşılandı. Antrenmanda kavga eden Kerem ve ziyeç’n bu hafta kadroda yer bulması beklenmiyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Takımda herşey yolunda gitse Avrupa'da tarih yazsak bizim taraftar yine kendilerine göre birşey bulurlar.Yani böyle birşeyin olacağına gerçekten inanıyorsunuz?Ever kadro dışı haberlerini ne zaman görürüz?
Ard arda gelen kötü sonuçlar nedeniyle Rams park’ta acil toplantı yapan yönetim Okan Hoca’dan rapor istedi.
Okan Buruk revizyona gidiyor.Cimbom’da 4 oyuncu kadro dışı. Büyük beklentilerle transfer edilen Ndombele Berkan’ı aratırken Zaha’nın ağrı sebebiyle deplasman maçlarına gitmek istememesi takım arkadaşları tarafından tepkiyle karşılandı. Antrenmanda kavga eden Kerem ve ziyeç’n bu hafta kadroda yer bulması beklenmiyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Salih Özcan transferini zor goruyorum ama bu gurbetçi çocuklar vardı Dortmund ve Bayern altyapısı olması gelecek vaadediyor.Oyunculari tanımıyorum o iki oyuncunun nedense bizde çok iş yapacagi hissiyatı var.salih özcan bekliyoruz da gidip okan hoca yine yerli bi vecino ister falan.vecinolanmayalım yine
gökdeniz ve eyüpü rotasyonda kullanacagız benceSalih Özcan transferini zor goruyorum ama bu gurbetçi çocuklar vardı Dortmund ve Bayern altyapısı olması gelecek vaadediyor.Oyunculari tanımıyorum o iki oyuncunun nedense bizde çok iş yapacagi hissiyatı var.
Rezalet bir planlama.Kaan 3 bolgeyi de yedekleyecek gibi