Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan Can Terzi:

"Eyüp Aydın’ın Galatasaray’a transferinde ailesi sorun çıkarıyor. Galatasaray, ‘Gelmezse dünyanın sonu değil’ diye düşünüyor. Henüz yeni bir gelişme yok."

Kulüpteki isimlerle konuştuğumuzda, şu an Eyüp Aydın harici transfer kapanmış gibi duruyor. Dubois'in gideceği takım burada önem taşıyor.''

Burhan Can Terzi : ''Eyüp Aydın'ın babasının Türkiye Ligi ile ilgili bazı çekinceleri var. Eyüp gelmek istiyor. Galatasaray Yönetimi, babasını ikna etmeye çalışıyor.''

ulan burhan

inş klasik antrenmanlarda x coşuyormuş, z uçuyormuş kolpalarından değildir bu

Ndombelenin problemi hicbir zaman sakatlik olmadi

Baslangiclar onemlidir koy 11e oynayabildigi kadar oynasin boyle boyle form tutacak

Bir futbolcu için antrenmanda şöyle coşuyor böyle coşuyor diyorlarsa % 100 kolpadır.
Aksine kesin doğrudur. İdmanlarda çoğu topçu olduğundan iyidir ya da maçlarda olduğundan kötüdür diyeyim.

Ceza sahası yayından Halil’e 20 tane şut attır 10unu çatala 7-8ini köşelere asar. Maçta aynı pozisyonu 20 kere bulsa 2-3 kere anca atar.

Altyapıda oynarken antreman performansım kötüydü fakat 11 çıkardım ve gerekeni yapardım.

Aksine kesin doğrudur. İdmanlarda çoğu topçu olduğundan iyidir ya da maçlarda olduğundan kötüdür diyeyim.

Ceza sahası yayından Halil’e 20 tane şut attır 10unu çatala 7-8ini köşelere asar. Maçta aynı pozisyonu 20 kere bulsa 2-3 kere anca atar.
Değerli ahbabım geçmişte beğenilmeyen Ömer Bayram için halı sahada tüm topları çatala asar muhabbeti yapmıştın. Antrenman ve maç arasında dağlar kadar fark olduğunu da belirtmiştin. Şimdi hatırladım.

Evet firsat transferler nerde, 1-2 gurbo alalim

Eyüp Aydin
Can Uzun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt